Sophie (18) in

Hoe moet ik het zeggen?

Sinds een paar maanden heeft mijn moeder een neiuwe vriend. Die is heel aardig en ik kan het prima met hem vinden, alleen is er iets wat me echt stoort. Ze zitten vaak te zoenen, knuffelen en weet ik veel wat voor n shit te doen terwijl ik er letterlijk naast zit. Laatst gingen ze ‘s avonds een wandeling maken en dan zeggen ze ‘we gaan even uhh hahahaha… wandelen 😉😉😉😉. Sorry maar HUUH?!?! Ik word hier zo ongemakkelijk van maar merk dat mijn eigen beeld over seks daar ook lijd. Maar ik weet gewoon niet hoe ik dit tegen ze moet zeggen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
7 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evy
Evy
7 dagen geleden

hoi ik ben evy mijn moeder heeft ook een nieuwe vriend bij mij doen ze die dingen ook ik vind het dan ook heeel ongemakkelijken ik zeg het ook nooit ik ga altijd lekker naar mijn kamer en Tekenen knutselen want dat vind ik heel lekker om te doen dan denk ik kan niet aan zat ik soms een muziekje op of een filmpje kijken of ik daar een kei keihard gillen met mijn kussens gooien dat vind ik heel fijn om te doen oh ja of tegen keihard tegen een baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal slaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Romy
10 dagen geleden

Hoi Sophie, dank je wel voor je vraag op het forum! Super goed van je dat je jouw vraag hier deelt. Ik kan me heel goed begrijpen hoe je je voelt, ik heb namelijk wel een soortgelijke situatie meegemaakt, alleen deed mijn vader dit dan met zijn vriendin. Ik vond het vaak lastig om te zien hoe klef hij kon zijn met haar, terwijl ik in dezelfde ruimte was. Vaak werd ik daar heel ongemakkelijk van en dacht ik “waarom moet dit als ik erbij ben, doe dat ergens anders”. Omdat ik me er raar bij bleef voelen ben ik… Lees verder »

sophie
7 dagen geleden
Reply to  Romy

Hoi Romy, superlief en heel erg bedankt voor het helpen. Ik ga het vanavond bespreken. 🙂

Kaylee
10 dagen geleden

Hoi Sophie, Wat goed dat je deze vraag op het forum stelt. Ik herken heel erg in wat je zegt bij mijzelf. Ik heb het ook altijd goed met mijn stiefmoeder kunnen vinden, maar werd (en wordt) helemaal gek op het moment dat ze aan elkaar zitten. Dit is iets wat je van je ouders niet wilt zien en ook niet van je moeder met haar nieuwe vriend. Misschien hebben ze geen idee dat dit voor jou zo lastig is, omdat ze verliefd zijn. Daarom is het inderdaad goed om het te bespreken met je moeder. Ik heb dit ook… Lees verder »

sophie
7 dagen geleden
Reply to  Kaylee

Dankjewel Kaylee! Fijn om te horen dat ik dus niet de enige ben. Ik ga het er vanavond over hebben.

Jonah
11 dagen geleden

Hoi Sophie, Wat goed dat je naar het forum van Villa Pinedo bent gekomen! Je vertelt dat je het goed kan vinden met de nieuwe vriend van je moeder, maar dat ze soms dingen doen waar jij bij bent die jij niet zo fijn vindt. Het is wel heel fijn dat je het zo goed kan vinden met de nieuwe vriend van je moeder, maar, ik snap dat het heel gek en vervelend kan zijn als je moeder en je stiefvader dat soort dingen doen als jij erbij bent. Ik vond dat ook altijd heel vervelend! Het is wel goed… Lees verder »

sophie
7 dagen geleden
Reply to  Jonah

Dankjewel Jonah! Ik ga het er over hebben met mn moeder 🙂