Lena (12) in

Hoe kan je je verdriet delen?

Hai iedereen. Ik wou vragen hoe kan je je verdriet delen. Ik ben snel geraakt en durf het niet aan iedereen vertelen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Fleur
10 dagen geleden

Hey Lena, dankjewel voor je mooie vraag. Heel begrijpelijk dat je met deze vraag rondloopt. Ik durfde eerder ook niet zo goed over mijn verdriet te praten. Nog steeds vind ik het soms lastig, maar ik merk wel dat het steeds beter gaat. Oefening baart kunst 🙂 Je schrijft dat je niet aan iedereen je verdriet durft te vertellen. Dat is heel begrijpelijk! En uiteraard hoeft dat ook helemaal niet. Je bent vrij om zelf te bepalen met wie je jouw verdriet deelt. Zelf praat ik het liefst over mijn verdriet met de mensen die het dichtst bij me staan… Lees verder »

Gwyneth Oomens
10 dagen geleden

Hoi Lena, wat een mooie maar moeilijke vraag stel je! Ten eerste, wat goed dat je terecht bent gekomen bij Villa Pinedo. Het is al heel dapper dat je hier durft te delen dat je niet weet hoe je je verdriet kan delen. Ik vind het zelf altijd fijn om mijn verdriet te delen met mensen die dicht bij mij staan, zoals mijn vader of moeder of een beste vriendin. Maar dat kan heel lastig zijn. Daarom schrijf ik het ook vaak op in een boekje, het fijne daaraan is dat je het later terug kan lezen en dat je… Lees verder »

Sophie
13 dagen geleden

Hey lieve Lena! Ik hoop dat het een beetje goed met je gaat. Wat fijn om te zien dat je dit forum gevonden hebt om te delen waar je mee zit. Ik lees dat je het moeilijk vindt om tegen anderen te vertellen als je verdrietig bent of als je geraakt wordt door iets. Dat is helemaal niet gek! Ik vond het ook altijd heel lastig om het tegen mensen dichtbij me te vertellen als het niet zo goed met me ging of als ik verdrietig was. Zeker rondom de scheiding van mijn ouders was ik geneigd om het voor… Lees verder »