Anne (11) in

Hoe kan ik mijn boosheid loslaten?

Hoi ik ben soms boos waarop kan ik dat dan op los laten??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Michelle
1 maand geleden

Hey Anne, Fijn dat je een berichtje plaatst op het forum om te vragen hoe je je boosheid een plekje kunt geven. Vervelend is het hè om boos te zijn? Ik ben ook wel eens boos. Zoals hieronder is benoemd kun je inderdaad gaan tekenen, maar als je soms echt heel boos bent dan kan je dat heel erg in je lichaam voelen. Herken je dat? Als ik dat wel eens had dan hielp het mij om mijn boosheid kwijt te kunnen door een stukje te gaan rennen of in ieder geval mijn energie lichamelijk kwijt te kunnen. Daarnaast helpt… Lees verder »

Fardau
Fardau
1 maand geleden

Hey lieve Anne, Wat goed dat je dit berichtje op het forum durft te zetten! En wat vervelend dat je soms zo boos bent. Hoe komt het dat je soms zo boos bent? Ik ben zelf ook weleens boos, bijvoorbeeld op mijn ouders die ruzie hebben over iets doms. Wat mij dan helpt, is erover praten met mijn zusje of beste vriendin. Dit luchtte altijd heel erg op en hierdoor werd ik ook minder boos. Wanneer je liever niet met iemand erover praat, kan je in een schriftje opschrijven wat jou dwars zit en waarom. Dit kan ook enorm opluchten.… Lees verder »

Romee
1 maand geleden

Lieve Anne, Allereerst wil ik je even zeggen hoe dapper ik het van je vindt dat je een berichtje op het Forum hebt geplaatst! Echt heel goed dat je jouw vraag hebt gesteld:) Jij geeft aan soms boos te zijn. Weet je waarom je dan zo boos bent of waardoor het erger wordt? Ik was vroeger erg boos over de scheiding van mijn ouders en snapte niet waarom ze niet gewoon weer bij elkaar konden komen. Wat mij toen erg heeft geholpen is om wanneer ik voelde dat ik ergens boos of geïrriteerd over werd, mezelf af te leiden. Ik… Lees verder »

Lisa
1 maand geleden

Lieve Anne, Welkom op het forum van Villa Pinedo. Wat vervelend dat je soms zo boos bent, ik kan soms ook erg boos zijn en vaak om hele kleine dingen. Het helpt mij heel erg om dingen te doen die ik leuk vind, zo ga ik vaak tekenen om mijn boosheid los te laten. Misschien kan het jou ook helpen om dingen te doen die je leuk vind. Soms ga ik ook met mijn zus praten over de dingen die mij boos maken. Gewoon even tegen iemand aan kletsen kan erg opluchten. Binnen Villa Pinedo kun je ook een buddy… Lees verder »