Nicky (12) in

Hoe kan ik me minder verdrietig voelen?

Hoe kan ik me minder verdrietig voelen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dolores
9 dagen geleden

Hoi lieve Nicky, Wat naar dat je je veel verdrietig voelt en wat goed dat je hier een berichtje hebt achtergelaten! Ik voelde me vroeger ook heel vaak verdrietig en ik wist niet wat ik ermee moest doen. Al helemaal niet toen mijn ouders gingen scheiden. Wat mij altijd minder verdrietig maakt is schrijven! Alles opschrijven waar je aan denkt, dan schrijf je het mooi van je af. Misschien kan je elke dag drie dingen opschrijven waar je heel blij van bent geworden, dat heb ik ook een hele tijd gedaan en opeens zag ik alle dingen waar ik blij… Lees verder »

Nienke
10 dagen geleden

Lieve Nicky, Wat rot voor jou dat je je verdrietig voelt, en wat goed dat je hulp zoekt op dit forum! Heb je een idee waarom je je zo voelt? Dit is misschien een lastige vraag, en ik kan mij helemaal voorstellen dat je er niet meteen een antwoord op hebt. Dat is ook echt niet erg. Zelf was ik vroeger ook vaak verdrietig, en soms ben ik dat nog steeds. Soms wist/weet ik niet goed waarom, en kan het mij helpen om met iemand erover te praten. Daardoor kwam ik erachter dat het heel normaal was dat ik last… Lees verder »

Nicky
10 dagen geleden
Reply to  Nienke

Bedankt

Jackie
Jackie
10 dagen geleden

Hey Nicky
Wat vervelend dat je je zo verdrietig voelt. Probeer met je ouders te praten, over je probleem, lukt dat niet? kan je het met je vrienden bespreken, of kan je de kindertelefoon bellen. Als je vaak in bed ligt zou ik proberen om iets te doen wat je leuk vindt.
heel veel succes!!
Jackie