Bart (16) in

Hoe kan ik me inschrijven bij m’n moeder?

hoi het gaat goed tussen mij en mijn vader ik ben klaar met hem en hoef hem niet meer te zien, ik wil me inschrijven bij mijn moeder hoe zou ik dat moeten doen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Kiki
19 uren geleden

Hoi Bart! Bedankt voor jouw vraag op het forum. Het moet vast niet fijn voor je zijn dat het niet goed gaat tussen je vader en jou. Hoe voel jij je daarbij? Zoals Rikky ook benoemt kan boosheid ervoor zorgen dat je iemand even niet wilt zien of spreken. Ik herken dat gevoel, ik had ook veel boosheid richting mijn vader na de scheiding van mijn ouders. Ik ben na aandringen van mijn moeder toen een tijdje met een professionele coach gaan praten en ik had nooit gedacht dat ik daar zo veel aan zou hebben. Ik kwam er bijvoorbeeld… Lees verder »

Rikky
14 dagen geleden

Hi Bart, Ik lees uit je berichtje dat je je vader niet meer wilt zien en je je wilt inschrijven bij je moeder. Wat vervelend dat het niet goed gaat en wat goed dat je Villa Pinedo hebt gevonden. Woon je fulltime bij je vader en wil je nu bij je moeder wonen? Of is er officieel een co-ouderschap? Ik begrijp dat je misschien boos bent en je even niks met je vader te maken wilt hebben, en daardoor ook niet meer ingeschreven wilt staan bij hem. Dat gevoel ken ik wel, ik had vroeger veel problemen met mijn vader… Lees verder »