Anoniem (11) in

Hoe kan ik het weten?

Hoi mijn ouders zijn een jaar gescheiden maar volgens mij heeft mijn moeder een ander weet iemand messchien hoe je kan weten of ze iets hebben?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Renée
17 dagen geleden

Hoi Anoniem, Allereerst wil ik zeggen dat we het ontzettend fijn vinden dat je ons hebt gevonden en dat je jouw vraag met ons wil delen. Super knap! Ik ga mijn best doen om hem voor je te beantwoorden. Ik heb niet precies hetzelfde meegemaakt, maar ik denk wel dat mijn verhaal misschien wel herkenningspunten heeft voor jou. Toen mijn ouders uit elkaar gingen, ik was toen 13, wist ik gelijk al dat mijn vader een nieuwe liefde had. Hij had een zolderkamer ergens gevonden en als wij dan daar kwamen, zag ik altijd wel iets van make-up of schoenen… Lees verder »

Nina
17 dagen geleden

Lieve Anoniem, wat goed dat je het forum van VillaPinedo hebt gevonden! Ik snap je heel goed, toen mijn vader voor het eerst een vriendin kreeg, was ik ook heel benieuwd hoe het zat! Ik vond het heel spannend, maar ik ben toen naar hem toe gegaan om het gewoon te vragen! Is dit misschien iets wat jij ook zou willen doen? Je zou misschien tegen je moeder kunnen zeggen dat je heel benieuwd bent en dat je graag wilt weten met wie zij omgaat. Dit zal ze vast begrijpen! Ik hoop dat je wat aan mijn berichtje hebt gehad,… Lees verder »