() in

Hoe kan ik het mijn vader duidelijk maken?

Lieve allemaal,

Ik moet even mijn ei kwijt hier. Mijn ouders zijn ongeveer 4 maanden geleden uit elkaar gegaan. Het was mijn vader’s beslissing. Daarnaast bleek mijn vader al een nieuw vriendin te hebben, dus alles kwam tegelijk. Mijn zusje en ik hebben vanaf het begin af aan gevraagd aan mijn vader of hij het rustig aan kan doen met zijn nieuwe vriendin, zodat mijn zusje en ik tijd hebben om aan de nieuwe situatie te wennen. Nou heeft hij een paar dagen terug eindelijk gezegd dat hij het rustiger aan gaat doen, na 4 maanden vragen.
We hebben dit al meerdere malen aan hem gevraagd op verschillende manieren, waaronder de Villa Pinedo brief.
Mijn vader woont in het buitenland, dus we zien hem niet vaak. Nu is zijn nieuwe vriendin in het buitenland samen met haar dochter en verblijft ze bij hem thuis. Ze zijn daar nu al 4 weken en zijn nog niet van plan om te vertrekken. Ik heb tegen mijn vader gezegd dat ik het enorm onprettig vind dat zij daar zit, want ik heb het gevoel alsof zij al bij hem ingetrokken is. Mijn vader heeft moeite dit te begrijpen en hij wilt ze ook niet weg sturen. Hij zegt constant dat hij niet begrijpt waarom ik me zo voel en dat ik er toch geen last van heb want ik ben toch niet bij hem thuis.

Mijn vraag is of het onredelijk of raar is wat ik nu voel en wat ik nog meer kan doen om mijn vader duidelijk te maken dat ik er enorm mee zit. Ik heb al een heleboel dingen geprobeerd, zo ook zelf een brief schrijven en met mijn vader praten.

Veel liefs

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments