Tijn (8) in

Hoe is het om zo te wonen?

Hoe is het om zo te wonen?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
10 maanden geleden

Hoi lieve Tijn, Bedankt voor je berichtje! Ik snap heel goed dat deze vraag door je hoofd gaat, het is ook wel een grote verandering om niet meer met papa én mama in hetzelfde huis te wonen. Is dat bij jou ook al zo, of gaat dat nog veranderen? En hoe vind je dat? Toen mijn ouders gingen scheiden, woonde ik voor het grootste gedeelte bij mama. Eén weekend in de twee weken ging ik dan naar papa. Dit was het gemakkelijkst en voor mij ook het fijnst omdat mama in ons huis bleef wonen en dus ook dichtbij mijn… Lees verder »

Evelien
10 maanden geleden

Lieve Tijn, Wat een goede vraag van jou! Ik woon nu samen met mijn vriend in een huisje. Toen mijn ouders net gescheiden waren, woonde ik bij papa en sliep ik soms bij mama. Bij papa had ik een eigen kamer met al mijn spullen en bij mama had ik dat niet, maar dan sliep ik bij mijn moeder op de kamer en dat vond ik heel gezellig! Ik ging dan 1 keer in de 3 weken een weekendje bij mijn moeder slapen. Nu doe ik dat niet meer, omdat ik nu niet meer bij mijn papa of mama woon,… Lees verder »

Pleun
10 maanden geleden

Hoi Tijn, Wat een goede vraag! Hoe woon jij nu? Ik woon bij allebei mijn ouders en vind dit heel fijn. Vroeger toen ik 12 was wisselde ik bijna elke dag, dit vond ik in het begin heel fijn omdat ik dan papa of mama niet lang hoefde te missen. Maar later vond ik het vervelend dat ik om de dag weer naar een ander huis moest. Ik heb dit toen tegen mijn ouder gezegd en hier hebben zij naar geluisterd. Vanaf toen ben ik bij allebei mijn ouders een week lang gaan wonen en wisselde ik op zondag. Dit… Lees verder »