'JK' (13 jaar) in

Hoe goed ik het ook probeer

‘ik ben echt helemaal klaar met mijn ouders en iedereen die er bij betrokken is. niemand lijkt me te respecteren. dat ik de jongste ben wilt niet zeggen dat ik niks begrijp en dat ik maar de pispaal mag zijn. ik wil weg, maar ik kan nergens heen. niemand lijkt te begrijpen dat de keuzes van eigen belang die ze maken het alleen maar erger maken! ik moet er maar gewoon mee leren te leven, want ach volgens hun is het niet zo erg. het lijkt net alsof ik NIKS goed doe, hoe hard ik ook probeer, hoe goed het eigelijk is, het moet gewoon fout. ‘

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Yannick
Yannick
5 jaren geleden

Lieve JK, Dankjewel voor je berichtje, heel moedig van je en goed verwoord. Wat ontzettend akelig dat niemand je lijkt te begrijpen, terwijl je zo je best doet. Je wil natuurlijk dat mensen om je heen dat zien. Wat Nina zegt klopt helemaal; een vertrouwenspersoon op school kan je al enorm helpen. Je kunt bij hem of haar je verhaal rustig kwijt, zonder dat diegene al een mening klaar heeft. Het is juist fijn om met iemand te praten die niets van jouw situatie af weet en gewoon even goed naar je kan luisteren;) Wat je ook vooruit kan helpen,… Lees verder »

Nina
Nina
5 jaren geleden

Hi JK, Dankjewel voor je berichtje op ons forum. Wat verschrikkelijk naar om te horen dat je je zo rot voelt in deze situatie. Ik kan me heel goed voorstellen dat het ellendig is als je het gevoel hebt dat je niks goed kan doen. Ik denk dat het misschien kan helpen als je jouw ouders de open brief van Villa Pinedo laat lezen. Hierin staat precies waar ouders op moeten letten als ze gaan scheiden en waar kinderen op dat moment behoefte aan hebben. Wie weet opent deze brief hun ogen, wat dat is wel nodig als ik jou… Lees verder »