anoniem (17 jaar) in

Hoe gaan jullie ermee om?

Ik vind het erg lastig dat mijn ouders uit elkaar zijn. Ik weet ook niet hoe ik er mee om moet gaan. Hoe ik het een plek moet geven. Weten jullie misschien iets?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Meisje, 18 jaar
Meisje, 18 jaar
8 jaren geleden

Wat mij altijd hielp/helpt (nog steeds na 13 jaar, maar dat is voor iedereen anders) is om erover te praten met één vriendin. Ze hoeft niet alles te weten natuurlijk, maar gewoon wat je kwijt wilt. Als je jouw verhaal bij iemand kwijt kan en je jouw gevoel dus onder woorden kunt krijgen, ben je al heel ver! Als je het in woorden kunt uitdrukken wordt het ook makkelijker om het een plekje te geven. Maar nogmaals, dit is voor iedereen anders. Hopelijk werkt het voor je!

Phyleen
Phyleen
8 jaren geleden

Ik begrijp het heel goed, ik weet het na 14 jaar soms ook nog steeds niet. Ik merk dat het vaak fijn is om erover te schrijven, misschien dat jij dat ook fijn vindt. Schrijven, tekenen, muziek maken, dichten, een video maken.. Probeer een fijne uitlaatklep te zoeken. Misschien dat je eens een stukje voor op deze site kunt schrijven? Het kan fijn zijn om het te delen met mensen die jouw situatie kennen. Sterkte! Liefs