kira (16 jaar) in

Hij is weer weg

Hallo mijn ouders zijn uit elkaar gegaan omdat m’n vader vreemd is gegaan.
Mijn moeder was die tijd depri en gaf hem geen aandacht Enzo toen was ik 14 jaar
Dus toen op een normale dag we hadden nog samen gegeten en hij had al zgn spullen gepakt en is ervandoor gegaan .. Me wereld stortte in. Ik vind hem echt een egoïst en toen naar 8 maanden is die weer naar huis gekomen bij ons maar hij ging nog steeds vreemd stiekem met die kut wijf . een paar maanden geleden is die er weer vandoor gegaan en me moeder is er helemaal kapot van ze verzorgt zichzelf niet als eerst niks en ze reageert het ook soms op mij af . ze is ook ziek ze moet een operatie doen aan der buik ofzo.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
EviAron Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Evi
Evi

Hoi kira, Wat een heftig verhaal. Dat moet allemaal verschrikkelijk zijn geweest. En de situatie waar je momenteel inzit, lijkt me heel er vervelend. Ik denk dat ik het pijnlijk zou vinden om mijn moeder zo te zien. Bij mijn situatie was het alleen anders om. Net als aron zou ik je de tip willen geven om erover te praten. Jullie moeten dit samen verwerken en elkaar steunen. Als Ik je bericht je zo lees dan denk ik dat jullie dat samen kunnen. Je bent een hardstikke lieve en sterke dochter. Steun elkaar om weer een mooie toekomst op te… Lees verder »

Aron
Aron

Beste Kira, Wat leef jij in een vervelende situatie zeg! Ik vind het heel erg voor je dat dit allemaal is gebeurd. Mijn ouders zijn ook uit elkaar, omdat mijn vader was vreemdgegaan. Ik kan meteen lezen dat het in jouw situatie veel meer nadelige gevolgen heeft gehad. Dat is heel vervelend voor jou, omdat je hier als kind, denk ik, lastig mee kunt omgaan. Als ik je een tip mag geven, zou ik in deze situatie het volgende doen: Ik zou er eens met mijn moeder over gaan praten, als je dit moeilijk vindt dan zou ik vragen of… Lees verder »