Skip to content
marlyn (10) in

Hij reageert boos

hallo mijn ouders zijn nu nog niet officieel gescheiden maar toch wil ik iets vertellen. Mijn vader die doet meestal best boos en dat vind ik niet leuk als ik gewoon iets zeg of een grapje maakt dan reageert hij heel boos ik weet niet wat ik moet doen, weten jullie misschien wat ik kan doen?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
NicoleJazz Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nicole

Hi lieve Marlyn, Wat vervelend om te horen dat jouw vader vaak boos doet, ik snap echt heel erg goed dat jij dat niet leuk vindt en dat je niet niet weet wat je moet doen. Ik vind het echt súper goed dat je het daarom hier op ons Forum aangeeft, heel dapper van jou! Wat jij zegt herken ik wel heel erg, bij mij was het juist mijn stiefvader die altijd heel erg boos tegen mij deed. Ik kan daar helemaal niet tegen, ik wordt daar ook heel snel verdrietig van en raak ook best wel in paniek dan.… Lees verder »

Jazz
Jazz

Hoi Marlyn, Wat knap dat je dit deelt bij ons op het forum. Je verteld dat je ouders nog niet gescheiden zijn en dat je vader boos tegen jou doet. Wat moet dit een lastige situatie voor je zijn! Ik word er altijd verdrietig van als mensen boos op mij zijn, vooral als ik het super goed bedoeld heb, dus ik snap heel goed dat je dit niet leuk vind! Heb je al eens tegen je vader gezegd dat je dit vervelend vind en wat dit met jou doet? Misschien dat als je dit tegen hem zeg dat hij er… Lees verder »