Kim (15) in

Hij laat ons zitten

Mijn ouders zijn al 6 jaar gescheiden ik zie mijn vader 4 dgn in de maand als hij niet afzegd.
Mijn vader en zijn nieuwe vrouw vragen mij en mijn broertje telkens of we moeite hebben met de scheiding zeggen ook dat we iemand moeten zoeken om t te verwerken. Maar we hebben geen moeite. Ja soms denk ik wel het was makkelijk als ze nog samen waren dan hoefde ik bepaalde dingen niet twee keer te vertellen maar tussen mijn ouders ging t gewoon niet goed.
Hoe ga ik om met dat ik in mijn hart van mijn vader hou maar mijn geweten zegt dat mjjn vader ons vaak laat zitten. Andere dingen belangrijker vind en ons dan niet of dag minder laat komen.

1
Reacties

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Nine Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Nine

Hi lieve Kim, Wat een ontzettende goede vraag stel jij zeg, ik vind het super dapper dat je je verhaal hier deelt met ons! Je vertelt over de scheiding van je ouders, ze zijn al een tijdje uit elkaar en jij en jouw broertje hebben er niet zo veel moeite mee. En inderdaad zoals je zegt, tuurlijk is het soms wat onhandiger, heel erg herkenbaar! Je vraagt je af hoe je er mee om kunt gaan dat jouw vader jullie vaak laat zitten, hij vindt dan andere dingen belangrijker en laat jullie niet of minder komen. Super goede vraag Kim,… Lees verder »