Tess (12) in

Hij heeft ons verlaten

Mijn ouders zijn gescheiden en mijn vader woont nu in Taiwan (dat ligt onder Japan). Ik haat hem een beetje van hoe hij nu doet en hij heeft ook al een nieuw gezin. Hij heeft ons gewoon zomaar verlaten voor een nieuw gezin. Hij komt in de zomervakantie maar ik haat hem dus wat moet ik nu doen??

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Charlotte
10 maanden geleden

Lieve Tess, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden en wat knap dat je een vraag durft te stellen! Ik snap dat het erg lastig is dat je vader zo ver weg woont en dat je het niet leuk vindt dat hij een nieuw gezin heeft. Mijn vader had een lange tijd een nieuwe vrouw en zij zelf had al 3 kinderen. Mijn zus en ik voelde ons vervangen en buitengesloten maar hebben hier toen niets mee gedaan. Ik snap dat je het moeilijk vind om je vader weer te zien, toch zou ik je willen voorstellen om even… Lees verder »

Charlotte
10 maanden geleden

Hey Tess! Wat stoer dat je hier je verhaal wilt doen, en wat dapper dat je zo goed kan verwoorden wat je voelt. Ik kan me heel erg goed voorstellen dat jij je vader nu niet meer wilt zien. Je hebt vast het gevoel dat je bij het oud vuil gezet bent. Zelf had mijn moeder na de scheiding gelijk een nieuwe vriend, en was helemaal gelukkig met mijn broertje en de dochter van zijn nieuwe vriend, terwijl ze mij aan de kant schoof. Ze woonde nog wel dichtbij, maar ik zag haar bijna niet meer, en ook met mijn… Lees verder »

Gerjan
10 maanden geleden

Hee Tess, Wat stoer van je dat je hier op ons forum je vraag stelt!. Wat naar dat je vader zo is weggegaan, lijkt me best lastig. Weet dat je altijd bij ons terecht kunt voor je verhaal. En wat betreft je vader snap ik goed dat je hem haat, het is ook niet leuk dat hij zomaar is weggegaan. Mijn vader is ook zo opeens vertrokken zonder dat wij het wisten, hij kwam op een dag niet thuis. Op dat moment dat ik wist dat hij niet meer thuis zo komen haatte ik hem ook heel erg. Maar ook… Lees verder »

Hilde
10 maanden geleden

Hoi Tess, wat dapper dat je hier een berichtje plaatst! Ik kan me voorstellen dat het lastig is dat je vader zo ver weg woont en dat hij een nieuw gezin heeft. Ik vond het ook altijd heel raar als mijn vader een nieuwe vriendin had. Heb je al eens geprobeerd met je vader te praten over wat jij van de situatie vindt? Wat zegt hij dan? Als je het nog niet met hem hebt besproken, zou ik voorstellen om het er met hem over te praten zodat hij weet hoe je je voelt. Ik heb vaker meegemaakt dat mensen… Lees verder »