Nikki (13) in

Hevige ruzie

Mijn ouders hebben een hevige ruzie gehad. Mijn vader tegen mijn moeder dat hij wil scheiden. Maar mijn moeder is slecht ziend kan kan dus geen baan vinden en heeft dus waarschijnlijk ook geen inkomen. Nu is de vraag of mijn vader verplicht is mijn moeder geld te geven. Of dat mijn moeder er alleen voor staat. Of geeft de gemeente haar geld voor een nieuw leven?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
8 maanden geleden

Lieve Nikki, Bedankt voor je berichtje. Wat fijn dat je ons gevonden hebt om je vraag te stellen. Wat rot dat je ouders zo’n hevige ruzie hebben gehad. Ik kan me voorstellen dat het heel naar was om te horen toen je vader zei dat hij wil scheiden. En dan maak je je ook nog zorgen over de situatie van je moeder! Ik wil je allereerst graag geruststellen. In Nederland is het gelukkig zo geregeld dat iedereen zonder baan geld krijgt om van te leven. Ook betaalt inderdaad vaak de ene ouder geld aan de andere ouder. Ik weet dus… Lees verder »

Malou
9 maanden geleden

Lieve Nikki, Dat zal vast schrikken zijn geweest voor jou. Allereerst is dit iets waar jij je echt niet druk om hoeft te maken. Dit zijn dingen waar volwassenen zelf mee bezig kunnen zijn en het is niet jouw taak om te zorgen dat je moeder genoeg geld krijgt. Jij mag kind zijn. Wel snap ik dat je je er zorgen over kunt maken. Mensen zonder baan krijgen altijd geld om van te leven. Jouw moeder is niet de enige die ooit in deze situatie staat en ze zal er ook nooit alleen voor staan. Ik denk dat jouw moeder… Lees verder »