Nikki (13) in

Hevige ruzie

Mijn ouders hebben een hevige ruzie gehad. Mijn vader tegen mijn moeder dat hij wil scheiden. Maar mijn moeder is slecht ziend kan kan dus geen baan vinden en heeft dus waarschijnlijk ook geen inkomen. Nu is de vraag of mijn vader verplicht is mijn moeder geld te geven. Of dat mijn moeder er alleen voor staat. Of geeft de gemeente haar geld voor een nieuw leven?

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LotteMalou Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Lotte

Lieve Nikki, Bedankt voor je berichtje. Wat fijn dat je ons gevonden hebt om je vraag te stellen. Wat rot dat je ouders zo’n hevige ruzie hebben gehad. Ik kan me voorstellen dat het heel naar was om te horen toen je vader zei dat hij wil scheiden. En dan maak je je ook nog zorgen over de situatie van je moeder! Ik wil je allereerst graag geruststellen. In Nederland is het gelukkig zo geregeld dat iedereen zonder baan geld krijgt om van te leven. Ook betaalt inderdaad vaak de ene ouder geld aan de andere ouder. Ik weet dus… Lees verder »

Malou

Lieve Nikki, Dat zal vast schrikken zijn geweest voor jou. Allereerst is dit iets waar jij je echt niet druk om hoeft te maken. Dit zijn dingen waar volwassenen zelf mee bezig kunnen zijn en het is niet jouw taak om te zorgen dat je moeder genoeg geld krijgt. Jij mag kind zijn. Wel snap ik dat je je er zorgen over kunt maken. Mensen zonder baan krijgen altijd geld om van te leven. Jouw moeder is niet de enige die ooit in deze situatie staat en ze zal er ook nooit alleen voor staan. Ik denk dat jouw moeder… Lees verder »