Jacob (9) in

Het vertellen aan de klas

Ik vindt het heel moeilijk om in de klas te vertellen dat mijn ouders gaan scheiden. Ik weet namelijk niet zo goed wat ik moet zeggen.
Hebben jullie tips?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mirthe
17 dagen geleden

Hey Jacob! Ik vond het ook moeilijk om het te vertellen, maar ik zou het tegen je meester of juf zeggen. Als je dat niet zo goed durft dan zou ik het tegen je ouders zeggen. Die kunnen het eventueel tegen de meester of juf zeggen en dan kan je het met de meester of juf voor de klas vertellen!

You can do it! Succes

Rishona
19 dagen geleden

Hoi Jacob, wat goed dat je deze vraag hier stelt! Ik kan me voorstellen dat het best spannend is om aan de klas te vertellen dat je ouders gaan scheiden. Misschien helpt het als je het met je juf of meester bespreekt en dat jullie het samen kunnen vertellen aan de klas. Ik ben zelf juf en ik heb laatst nog aan mijn klas verteld dat mijn ouders zijn gescheiden. Ik merkte toen dat er veel kinderen in mijn klas zaten die ook gescheiden ouders hebben en die vonden het fijn om er over te kunnen praten. Er zullen waarschijnlijk… Lees verder »

Seth
20 dagen geleden

Hoi Jacob ik snap dat je het spannend vind om het aan je klas te vertellen. Misschien is het een idee om de situatie eerst te vertellen aan een iemand. Bijvoorbeeld een vriend(in).
Dan kan je daar eerst je hard even luchten je kan daar ook oefenen wat je moet zeggen.

Dit waren mijn tips.
Nog veel succes
Veel liefs Seth

Noa
Noa
20 dagen geleden

Hey Jacob! Ik herken het wel hoor. Ik zou als ik jou was dan voor of na school of in de pauze even tegen je juf of meester zeggen hoe het zit en vragen ofdat hij of zij je kan helpen met vertellen