WTF wrm besta ik!!! (13) in

Het gevoel alsof ik nergens thuis hoor

hii♡
Mijn ouders zijn vorig jaar gescheiden.
Ik heb het gevoel alsof ik nergens thuis hoor, mijn mama gaat helemaal op in haar vriendje ik heb echt het gevoel dMijn vriendinnen en ik groeien uit elkaar.
Ik ben gwn moe van leven ma ik wil ni dood
En er is 1 vriendin die alles begrijpt door gwn naar mij te kijken

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Zoë
6 maanden geleden

Hou ik vindt het jammer dat je dit mee maakt ik maak het zelfde mee wat ik zou doen is met je vriendin blijven praten ook moet je dat vriendje een kans geven ik hoop dat dit je helpt groeten Zoë

Dion
6 maanden geleden

Hey, Goed dat je hier je verhaal deelt. Wat naar om te horen dat je het gevoel hebt dat je nergens thuis hoort. Het is ook moeilijk als je ouders net gescheiden zijn en ook een nieuwe relatie krijgen. Toen mijn moeder een nieuwe relatie kreeg vond ik dat in het begin ook moeilijk. Zij verdeelde toen haar aandacht tussen mij en haar vriend waardoor ik mij in de steek gelaten voelde. Voor mij werd het na een tijd wel beter doordat ik de vriend van mijn moeder beter leerde kennen en met hem een band op had gebouwd. O… Lees verder »

Selina
6 maanden geleden

Hoi, ik ben Selina ik snap wel wat je bedoelt, soms denk ik ook als het moeilijk is bij mijn vader en het soms ook verwarrend is bij mijn moeder snap ik eigenlijk niet wat ik er nog toe doe. Maar ik zou het er wel over hebben met vriendinnen die je begrijpen wat het zo opkroppen is niet goed zo word je alleen maar verdrietiger en word het steeds frusterend en dat is ook niet goed natuurlijk! En geef ook duidelijk je grens aan. Je kan ook gewoon vragen aan je moeder of je wat meer tijd met haar… Lees verder »