Marle (9) in

Helpen blijer maken

Kan iemand mij helpen om mij iets blijer te maken met om dat mijn ouders gaan scheiden

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
HagarJanneJo Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Hagar

Lieve Marle, Ik snap hoe je je voelt. Ik was 7 jaar toen mijn ouders gingen scheiden en ik miste vaak papa en mama als ze er niet waren. Wat bij mij hielp was een knuffel hebben die ik altijd overal mee naar toe kon nemen. Ook hielp het om tegen mama en papa te zeggen dat ik de ander miste. Dan mocht ik vaak even bellen met papa en mama en dan voelde ik me weer beter. Wat ook heel erg veel heeft geholpen is met vriendjes en vriendinnetjes afspreken, naar vrolijke muziek luisteren of een leuk boek lezen.… Lees verder »

Janne

Hee lieve Marle, Wat ontzettend heftig zeg, dat je ouders gaan scheiden. Dat is helemaal niet leuk! Ik snap heel goed hoe moeilijk je het hebt, want mijn ouders zijn ook gescheiden. Ik was zelf wel ouder dan jij, maar ik vond het ook heel lastig. Ik vind het daarom ook super knap dat jij dit berichtje plaatst en wil je graag helpen! Je vraagt om tips om je blijer te maken omdat je ouders gaan scheiden. Ik wil je die graag geven! Wat voor mij heel erg heeft geholpen is om met vrienden en vriendinnen af te spreken. Heb… Lees verder »

Jo
Jo

hoi lieve Marle!! deze tips hebben mij heeel erg geholpen: doe leuke dingen met vrienden, verwen jezelf, doe vaker dingen die je leuk vind en zoek ook dingen waar je blij van word (bijv. bakken of tekenen), ook is het handig om meer slaap te nemen en om niet te veel na te denken over dingen. ik hoop dat deze tips helpen!! xx Jo