Julian (8) in

Helpen

het is toch heel aardig als je je ouders helpt?
want ik help graag mensen
geen klussjes maar helpen met je vader en moeder
over de schijding en ruzzie
kan iemand me asjebliefd helpen
met deze vraag?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lotte
29 dagen geleden

Hoi lieve Julian, Bedankt voor je berichtje, wat goed dat je dit hier vraagt! Eigenlijk vraag je of het klopt dat het heel aardig is dat je je vader en moeder helpt met de scheiding en over ruzie, toch? Hoe komt het dat je je dit afvraagt? Heeft iemand bijvoorbeeld gezegd dat dat niet aardig of goed is? Natuurlijk is dat iets heel moois, anderen helpen. Misschien hebben je vader en moeder er veel aan. Ik herken dat wel, dat willen helpen. Mijn ouders hadden na de scheiding best veel ruzie en ik probeerde dan soms een beetje voor hen… Lees verder »

Joëlle
30 dagen geleden

Hoi Julian! Wat goed dat je hier je vraag stelt op Villa Pinedo! Het is zeker heel aardig als je mensen helpt. Fijn dat er mensen zijn zoals jij die graag anderen helpen, je bent een topper! Met sommige dingen kun je je ouders goed helpen, zoals klusjes doen. Dat deed ik vroeger ook, zeker toen mijn ouders gingen scheiden. Ik liet vaker de hond uit en deed wel eens boodschappen. Er zijn ook dingen waarmee je je ouders niet kunt helpen. Een scheiding is best ingewikkeld. De ruzies en de scheiding zijn de taak van jouw ouders om die… Lees verder »

Stan
30 dagen geleden

Lieve Julian, Mag ik je naam ook afkorten als Jul? Dat vind ik een leuke bijnaam. Hopelijk vind je het niet erg, want ik ga het echt doen 🙂 Bedankt voor het plaatsen van je bericht, Jul! Ik vind het fijn dat je ons gevonden hebt.  Natuurlijk is het aardig dat je je ouders helpt. Dat is aardig, goed en fatsoenlijk zelfs! Iedereen die graag zijn ouders helpt, vind ik stoer. Wat wel belangrijk is om te weten, dat jij je ouders niet hoeft te helpen met de scheiding en ruzies. Jij bent dat niet verplicht! Kinderen zijn daar niet… Lees verder »