A.... (14) in

Help mijn vakantie!

Ik ben echt hopeloos.
Mijn vader heeft sinds 7/8/9 wk een nieuwe vriendin die ook 2 kids hebben en wij zijn al met 4 kids. Nu is het met 6 kids heel gezellig, maar we zijn nu 1 wk op vakantie en moeten er nog 2 maaf ik erger me dood aan mijn stiefmoeder. Zij trekt in mijn ogen haar 2 meiden voor enz. Ook heb ik al met mijn vader en stiefmoeder gepraat, maar dat helpt niet vind ik, want ik ben er nix mee opgeschoten. Wie kan mij helpen want moet nog 2 wk en mijn 1 van mijn stiefzusjes is ook echt een zeur waar je gek van wordt

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
21 dagen geleden

Hee A….,
Ten eerste vind ik het heel dapper van je dat je t met je stiefmoeder en je vader heb besproken!
Wel jammer dat dat niet heeft geholpen!
Misschien kan je er met een van de kinderen er over praten?

Ik hoop echt dat het helpt!:)

Anne
24 dagen geleden

Hoi A…., Dapper van je dat je een bericht hier op het forum schrijft! Wat balen dat je vakantie anders loopt dan je had gehoopt. En nog vervelender om te lezen dat je hulpeloos wordt van het voortrekgedrag vanuit je stiefmoeder, het zeuren van je stiefzusje en het niet-helpende-gesprek met je vader en stiefmoeder. Ik vind het knap van je dat je het al hebt aangekaart bij je vader en stiefmoeder. Ik vond het altijd erg spannend om te praten met mijn ouders of stiefouders. Hoe was het voor jou? Vond jij het spannend? Je geeft aan dat het niet… Lees verder »

Madelief
24 dagen geleden

Hoi A… Ten eerste heel erg bedankt dat jij je verhaal met ons deelt op dit forum! Ik kan mij heel goed voorstellen dat de situatie waar jij in zit lastig voor je is. Zelf heb ik op vakantie ook zo’n zelfde situatie meegemaakt, dus ik begrijp jou heel goed. Super goed om te horen dat je het al aan hebt gegeven bij je vader en stiefmoeder, heel knap van je! Hoe was hun reactie hierop? Vervelend om te horen dat het gesprek tot nu toe nog niet geholpen heeft voor je gevoel. Misschien kan het je helpen om, wat… Lees verder »

Isabelle
24 dagen geleden

Hoi A…., wat vervelend om te horen. Zelf vond ik het ook erg lastig om met mijn ‘nieuwe samengestelde gezin’ voor de eerste keer op vakantie te gaan en hier waren ook wel eens irritaties. Goed om te horen dat je hier al het gesprek over aan bent gegaan. Wat mij ook erg hielp was een op een tijd in te plannen op vakantie met mijn vader. Zoals samen even boodschappen te gaan doen, zodat ik mijn ei kwijt kon. Nog een fijne zomervakantie gewenst.