Nick (12) in

Heimwee

Hoi, ik ben nick en mijn ouders zijn gescheiden sinds ik 10 ben.Ik zit er vaak mee en praat er soms over.Op zondag is de wissel dag dan ga ik naar me moeder of juist vader.Ik heb best wel veel heimwee.Als ik van me moeder naar me vader ga krijg ik heimwee voor het slapen dan moet ik huilen. Meestal moet al huilen op woensdag in de week van me moeder omdat ik weet dan dat ik naar me vader ga.hoe moet ik dat doen? Ik zoek al best lang tips hienaar.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Renée
29 dagen geleden

Hoi Nick, Wat goed dat je een vraag gesteld hebt op het forum! Ik herken je situatie heel goed. Mijn ouders zijn ook gescheiden toen ik tien jaar was en ik had ook altijd ontzettende heimwee. Als ik me verdrietig voelde vroeg ik altijd of ik de andere ouder even mocht bellen. Dat vond ik altijd heel fijn. Ook hield ik een boekje bij en maakte ik veel foto’s. Dan kon ik de andere ouder weer laten zien hoe de week geweest was. Als je ouders dicht bij elkaar wonen kun je misschien vragen of je bij de andere ouder… Lees verder »

Kevin
30 dagen geleden

Hoi lieve Nick, Wat fijn dat je ons een berichtje hebt gestuurd, want in deze situatie is het heel belangrijk om met iemand te praten. Als ik het goed lees, mis jij je vader als je bij je moeder bent en andersom. Klopt dat? Ik herken dat wel.. Mijn ouders gingen scheiden toen ik 7 was en ik was een weekend in de twee weken bij mijn vader. Dat is dus best wel weinig! Soms miste ik het om bij hem te zijn, maar als ik dan het weekend bij hem was, wilde ik eigenlijk weer terug. Best stom, zou… Lees verder »