eva (16) in

Heel erg moeilijk

mijn ouders zijn bijna 5 jaar geleden gescheiden.. mijn broertje van nu 11 heeft het er heel erg moeilijk mee.
mijn vader geeft hele andere opvoeding dan mijn moeder. mijn broertje is vaak boos en kan niet goed slapen als hij bij papa is. hij gaat vaak pas om half 1 naar bed net als mijn vader. hij gaat dan in bed liggen en dan huilen en boos doen. mijn vader heeft de hoop opgegeven en laat hem nu doen… maar ik kan dat niet aan zien en aan horen dus ga ik er naar toen(16) ik help hem dan maar hij geeft mij ook niet de ruimte. hij gaat dan vaak om 1 uur nog naar mijn moeder. maar daar gaat het ook niet goed. hij scheld mijn moeder en mij uit voor alles en niets. hij slaat en maakt veel kapot in huis. hij kan slecht tegen commentaar en van zijn playstation word hij ook helemaal boos. en ik weet niet wat ik er mee moet. ik kan erg goed me inleven in een ander maar ik weet echt niet wat ik moet. en ik moet van mezelf ook gewoon helpen. kunnen jullie mij helpen? wat moet ik hier mee? ik word er zelf ook heel verdrietig van.. groetjes Eva

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Evelien
3 maanden geleden

Lieve Eva, Wat dapper dat je je verhaal doet op ons forum. Ik herken wel wat je vertelt! Daarom wil ik je graag iets vertellen over mijn eigem ervaring. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 8 was. Mijn vader is snel hierna hertrouwd en met mijn stiefmoeder kon ik het niet goed vinden. De situatie werd erger en ik vond het niet leuk bij mijn vader, maar ik kon ook niet bij mijn moeder wonen. Jij vertelt dat er ook veel verschil in opvoeding zit tussen jouw vader en moeder. Dat herken ik ook. Ik vond het erg moeilijk dat… Lees verder »

Kevin
3 maanden geleden

Hallo lieve Eva, Welkom op het forum van Villa Pinedo. Wat maak jij op dit moment een vreselijke situatie mee, zeg! Heel erg goed van jou dat je je verhaal met ons wilt delen. Voelt het goed om jouw gevoelens even van je af te schrijven? Toen mijn ouders gingen scheiden, was het ook heel erg wennen. Zelfs jaren later was het soms nog moeilijk en niet goed te begrijpen. Mijn ouders hadden ook andere regels in huis en dat was voor mij vaak onduidelijk. Mijn broertje kon ook heel goed boos worden tegen mijn ouders en ik voelde me… Lees verder »