Mart (12) in

Heel alleen

Mijn ouders gaan bijna scheiden mijn broer gebruikt drugs en ik voel me heel alleen soms hoef ik niet eens meer te leven van mijzelf. Kunt u mij wat tips geven?
Groetjes mart

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
DieuwertjeSanne Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Dieuwertje

Hoi Mart! Wat fijn dat je hier op het Forum vraagt om tips! Het moet heel vervelend voor jou zijn om je zo alleen te voelen, en het idee te hebben dat je soms niet meer hoeft te leven! Ik heb me zelf ook zo alleen gevoeld toen mijn ouders gingen scheiden. Ik was heel verdrietig, en had het idee dat helemaal niemand kon begrijpen wat ik allemaal voelde! Ik weet nu inmiddels dat een heleboel kinderen waarvan de ouders gaan scheiden zich verdrietig en alleen voelen, je bent hier dus zeker niet de enige in! Als ik er achteraf… Lees verder »

Sanne

Hoi Mart, Super knap dat je je verhaal durft te delen en om tips vraagt op het forum! Ik vind het heftig om te lezen dat je je alleen voelt en dat je soms niet eens meer hoeft te leven van jezelf. Dat lijkt me een super naar gevoel. Toen mijn ouders gingen scheiden heb ik me ook heel erg alleen gevoeld, en dat was echt niet fijn. Ik heb zelf geen broers of zussen, dus toen mijn ouders vertelden dat ze gingen scheiden, voelde het alsof niemand me begreep en alsof ik de enige was die in die situatie… Lees verder »