Gijs (14 jaar) in

Heeft mijn vader een nieuwe vriendin?

Hoi, ik weet nu sinds een maandje dat mijn ouders gaan scheiden. Ze wonen nog niet apart, maar mijn vader is wel op zoek naar een nieuw huis. Ook gaat mijn vader de laatste tijd elke avond een rondje lopen, maar dan blijft hij super lang weg, waardoor ik bang ben dat hij een nieuwe vriendin heeft. Ik weet niet goed hoe ik hier mee om moet gaan, want ik durf het ook niet te vragen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
annarixt
29 dagen geleden

ik wenst je heel veel sterkte en als je vader een nieuwe vrindin heeft apcteer dan zijn keuze heb ik ook soms dat hij dan heel lang haat lopen maak me zorgen erom zeg het gewoon wat ke dwars zit tegen je moeder of vader of tegen mensten die je vertoud

Nicky
1 maand geleden

Hi Gijs, Dankjewel voor het delen van je gevoel en wat fijn dat je ons hebt gevonden! Je verteld dat je nu een maandje weet dat je ouders gaan scheiden en dat je vader de laatste tijd vaak een rondje gaat lopen waarbij hij best lang wegblijft. Daardoor ben je bang dat hij een nieuwe vriendin heeft en je niet zo goed weet hoe je hier mee om moet gaan. Ik kan begrijpen dat je bang bent dat je vader een nieuwe vriendin heeft, maar doordat je vader en moeder natuurlijk nog samenwonen kan het ook zijn dat je vader… Lees verder »

Sangita
1 maand geleden

Lieve Gijs, Wat vervelend om te lezen dat je ouders besloten hebben om te gaan scheiden. Hoe voel jij je nu in deze situatie? Je geeft al aan dat je bang bent dat je vader een nieuwe vriendin heeft. Ik kan mij heel erg vinden in deze gedachte. Toen mijn ouders gingen scheiden kreeg ik dat gevoel bij mij moeder ook. Mijn vader had dit gevoel ook dus ik ging op steeds meer dingen letten. We hebben mijn moeder in het begin met deze gedachten geconfronteerd maar dit ontkende ze. Ik was er zelf veel te veel mee bezig waardoor… Lees verder »