Suzan (13) in

Heeft iemand tips?

Hey, ik ben Suzan en mijn ouders gaan binnenkort scheiden, ik vind dit niet leuk. Ik heb het altijd al lastig gevonden om over mijn emoties te praten en ik vind het niet fijn om in het openbaar te huilen. Mijn ouders weten dit, maar ik vind het nog steeds heel lastig. Heeft iemand misschien tips? Ik vind het ook lastig om mijn hoofd leeg te maken, normaal deed ik dat door te wedstrijdzwemmen, maar de zwembaden zijn dicht door de lockdownen het natuurwater is te koud om te zwemmen. Heeft iemand daar een tip voor? Groetjes Suzan

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Mick
1 maand geleden

Hey Suzan, Het is heel erg begrijpelijk dat je je zo voelt over de scheiding en je bent natuurlijk ook niet de enige die zich zo voelt. Toen mijn ouders gingen scheiden was dat de eerste keer in onze klas en hierdoor voelde ik mij vaak niet begrepen door andere kinderen. Na een tijdje ging het al snel beter maar dat nam het verdriet niet weg. Ik doe ook veel aan sport om mijn hoofd leeg te maken. Vaak als mijn hoofd helemaal overstroomd ga ik hardlopen met muziek en heel erg letten op mijn techniek van het lopen en… Lees verder »

Suzan
1 maand geleden
Reply to  Mick

Heel erg bedankt voor de tips, Mike

Robbert
1 maand geleden

Beste Suzan, Tips zijn er op dit forum in overvloed en hopelijk kunnen we jou verder helpen. Je emoties uiten naar iemand kan voor mensen erg lastig zijn. Je maakt je eigenlijk kwetsbaar en je hoopt dat iemand jou begrijpt. Ik heb vroeger ook veel van mijn emoties voor mijzelf gehouden en vertelde het aan niemand. Ik had één vriendin waar ik alles aan vertelde en dat was het wel. Natuurlijk kon ik ook terecht bij mijn moeder, maar soms voelt dat net even iets anders. Toch, als ik praatte over mijn gevoelens, merkte ik dat het wel heel veel… Lees verder »

Albert Groen
1 maand geleden

Lees een bijbel en bidt. Dit zal je helpen…Jezus zal je helpen. Want God houd van je.

Matt. 17:7
Bidt, en u zal gegeven worden.

IMG-20210225-WA0000.jpg
Lisa
1 maand geleden

Hoi Suzan, Welkom bij Villa Pinedo, de plek voor kinderen met gescheiden ouders. Wat onwijs balen dat je ouders gaan scheiden, het is begrijpelijk dat je dit niet leuk vind (ik heb nog nooit iemand gesproken die het wel leuk vond). Je geeft aan het lastig te vinden om over je emoties te praten en om ze te uiten, dit kan ik erg goed begrijpen, hier had ik namelijk ook erg veel last van. Het heeft mij in de periode van de scheiding geholpen om mijn emoties op te schrijven en vervolgens deze ‘brief’ aan mijn ouders te geven, zodat… Lees verder »

Suzan
1 maand geleden
Reply to  Lisa

Heel erg bedankt voor de tips, Lisa!