Daniël (16) in

Graag bij papa wonen

Ik woon bij mijn moeder, maar ik wil graag bij papa wonen. Maar dat lukt niet, omdat papa te ver van mijn school af woont! Wat moet ik nu doen?

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SarahHildeJanneCharlotte Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Sarah

Hoi Daniel! Wat goed dat je je vraag deelt op dit forum 🙂 Mijn ouders woonde na de scheiding ook niet dichtbij elkaar. Ik woonde doordeweeks bij mijn moeder en om het weekend ging ik naar mijn vader. Aangezien ik vaker bij mij moeder was ging ik dus ook bij haar in de buurt naar school. Ik lees in je bericht dat je liever bij de vader wilt wonen, heb je het hier al een keertje met ouders over gehad? Misschien is het goed om daar mee te beginnen. Dan weten zij waar je behoefte aan hebt en kunnen ze… Lees verder »

Hilde

Hoi Daniël, Goed dat je dit berichtje plaatst, er zijn vast veel kinderen die dit herkennen! Mijn vader heeft ook een groot deel van mijn leven een uur verderop gewoond en we gingen dus om het weekend naar hem toe. Maar wat vervelend dat je graag bij hem wil wonen maar dat dat niet kan! Heb je hier al eens over gepraat met je vader en je moeder? Wat hebben ze er dan over gezegd? Als je er nog niet met ze over hebt gepraat dan zou ik voorstellen om dat te doen. Mijn ervaring met volwassenen is dat ze… Lees verder »

Janne
Janne

Hallo lieve Daniël, Wat ontzettend goed dat je deze vraag stelt op ons forum! Super knap <3. Wat een lastige situatie zeg. Ik begrijp heel goed dat je het moeilijk vind en niet weet wat je moet doen. Ik zelf heb ook een beetje zoiets meegemaakt. Ik had niet zoals jij dat het niet ging met school, maar ik wilde wel liever alleen bij mijn vader wonen. Dit was alleen niet de afspraak en dit vond mijn moeder niet fijn. Ik begrijp dus wel een beetje hoe je je voeld.. Wat goed is om te weten is dat jij de… Lees verder »

Charlotte

Lieve Daniël, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden om deze lastige situatie te delen. Toen ik 12 was is mijn moeder met mijn stiefvader getrouwd, hij woonde in een andere provincie en we zijn daarheen verhuisd. Omdat ik in groep 8 zat en ik naar de middelbare ging zou ik sowieso van scholen wisselen, in dat opzicht was het wel “oke”. Uiteraard heb ik een hoop vrienden en vriendinnen moeten achterlaten daardoor. Maar jou verhaal is anders, je zegt dat je liever bij je vader zou wonen. Hier komen dus een aantal consequenties bij kijken, zoals het waarschijnlijk… Lees verder »