SJS (9) in

Gelukkiger en fijner bij mama

mijn ouders zijn gescheiden, mijn mama wil verhuizen 88 kilometer verder dan mijn papa, maar hij vind dit niet goed. wij mogen niet mee met haar. mijn broer is bijna 12 jaar en wilt ook bij mama wonen en na de vakantie op de middelbare school beginnen, of dit doorgaat weet ik niet. maar als mijn broer wel bij mama mag wonen neemt mijn broer mij dan mee naar mama ? waar mama wilt wonen voel ik mij gelukkiger en fijner dan bij papa.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
R
R
24 dagen geleden

Hoi SJS, Super goed van je dat jij je vraag met ons deelt! Maar wat een vervelende situatie zeg! Je zegt dat je mama 88 kilometer verderop wil gaan wonen… Dat is best ver en ik kan heel goed begrijpen dat je met haar mee zou willen. Zeker als jij je bij haar gelukkiger voelt! Dat heb ik zelf ook. Ik woon samen met mijn broer bij mijn moeder. Aan mijn broer heb ik heel veel. Ik praat graag met hem over het wisselen, zodat ik dit met hem kan afstemmen. Dan spreken wij af om samen naar mijn vader… Lees verder »

Julia
27 dagen geleden

Lieve SJS, Ten eerste wat fijn dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden om je verhaal te delen! Mijn ouders zijn ook gescheiden. Ik heb zelf nooit ervaren dat ze ver uit elkaar gingen wonen, maar wel dat ik liever bij mijn moeder was. Ik vond het altijd super lastig om te wisselen tussen hen. Je schrijft dat je liever bij je moeder woont, maar dit waarschijnlijk niet kan.. Wat lijkt me dat een lastige situatie voor jou! Ik herken wel de tweestrijd waar je in zit. Ook zeg je dat je je fijner en gelukkiger voelt bij… Lees verder »