Geïrriteerde vader

Als mijn vader mij bij mijn moeder brengt, gaat hij vaak geïrriteerd praten over dingen die hij vervelend vindt. Dit gaat over dat de politiek slecht is, of mensen slecht zijn. Zo praat hij niet als ik bij hem ben, dan praat hij vrolijk. Ik vind het vervelend dat hij bij mijn moeder boos of geïrriteerd praat.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anique
7 maanden geleden

Lieve Puck, Dankjewel voor je berichtje 🙂 Wat goed dat je het forum hebt gevonden en hier je verhaal deelt! Het is natuurlijk helemaal niet leuk dat je vader geïrriteerd praat in de buurt van je moeder. Ik had zelf ook wel eens dat 1 van mijn ouders minder vrolijk was als ze me bij de ander afzetten. Dit vond ik altijd best vervelend en werd er zelfs een beetje verdrietig van. Ik durfde dit nooit zo goed te zeggen, maar het zat me wel echt dwars. Uiteindelijk heb ik dit bij mijn ouders aangegeven. Achteraf bleek dat ze helemaal… Lees verder »

Sandra
7 maanden geleden

Hoihoi Puck, Dankjewel voor jouw berichtje. Vervelend om te horen dat je vader geïrriteerd praat als hij jou bij je moeder brengt. Het lijkt me niet leuk om daar bij te zijn als dat elke keer gebeurt. Vroeger was dit bij mij een beetje andersom. Als mijn vader mij terugbracht naar mijn moeder, was mijn moeder altijd geïrriteerd. Dit kwam wel vooral doordat mijn vader en moeder niet goed met elkaar konden praten, dus werd mijn moeder altijd maar gewoon boos.. zelf vond ik dit altijd heel irritant, dus ik liep dan vaak gewoon alvast naar binnen. Zo hoefde ik… Lees verder »