Fleur (14) in

Geen zin

Hey,
Mijn ouder zijn al bijna 3 jaar gescheiden maar ik heb het er nog steeds lastig mee,om het weekend ga ik naar mijn vader en vaak heb ik geen zin om naar mijn vader toe te gaan, omdat hij vaak boos wordt( dit is al vanaf dat ik klein was, mijn moeder had toen voor mijn vader een psycoloog geregeld dat heeft helaas niet gewerkt)
Ik weet niet wat ik moet doen.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Floor
Floor
1 jaar geleden

dit is precies wat ik ook heb! ik word er gek van. zelf praat ik er heel veel over met mijn moeder. ik kan alles tegen haar vertellen.

(null)
(null)
1 jaar geleden

ik had precies het zelfde ik heb toen 1 juni 2018 besloten dat ik niet meer naar Mn vader ga en dus bij Mn moeder woon dit gaf mij veel meer rust misschien ook een tip voor jou

Emma
1 jaar geleden

ik heb het zelfde gevoel als ik naar men vader moet. ik denk dat je leuke dingen moet gaan doen zo word het leuker

Sabine
1 jaar geleden

Lieve Fleur, Wat vervelend dat jouw vader steeds zo boos wordt! Mijn vader werd niet zo snel boos maar hij was alleen maar met zichzelf bezig. Hij is ook naar een psycholoog geweest maar mijn vader had niet het idee dat er iets mis met hem was dus ook bij hem heeft dat niks gewerkt. Vind jij dat ook zo frustrerend? Ik kan mij heel goed voorstellen dat het dan niet zo leuk is bij jouw vader thuis. Ik kan jou niet vertellen wat jij moet doen want dat is uiteindelijk helemaal jouw keus. Ik kan alleen maar zeggen dat… Lees verder »

Mona
1 jaar geleden

Lieve Fleur, Wat knap dat jij jouw verhaal hier op het forum wil delen. Dat lijkt me lastig dat jij eigenlijk helemaal geen zin hebt om naar je vader te gaan omdat hij zo vaak boos wordt. Vervelend dat dit al vanaf kleins af aan zo is, dat lijkt me geen fijne situatie. Heb jij het zelf hier wel eens met je vader over gehad? Dat je eigenlijk geen zin hebt om naar hem toe te gaan omdat hij zo vaak boos wordt. Ik snap wel dat dat heel spannend is. Ik vond het vroeger ook altijd heel erg spannend… Lees verder »