Lola (16) in

Geen contact vader

Hoi, mijn ouders zijn al een tijdje gescheiden. Toen ik 12 was had mijn moeder voor mij bepaald dat ik geen omgang meer wilde met mijn vader, destijds begreep ik dat i.v.m de situatie. Nu ik iets ouder ben zou ik ook graag contact met mijn vader willen. Mijn vraag is dus of dat mogelijk is ondanks mijn keuze (of moet ik wachten tot mijn 18e zoals mijn moeder zegt?)

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
6 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Selena
6 maanden geleden

Lieve Lola, Wat een super mooie naam heb jij en wat goed dat jij hier je situatie beschrijft! Ik lees uit je berichtje dat je sinds dat jij 12 jaar was tot aan nu geen omgang had met jouw vader. Destijds begreep je dit, maar nu zou je toch graag contact willen met je vader. Uit je berichtje lees ik ook dat jouw moeder verteld dat je moet wachten tot je 18 jaar bent en het dan dus pas mogelijk is. Jij bent natuurlijk benieuwd of dat echt zo is en dat begrijp ik heel goed. Ik heb zelf niet… Lees verder »

Lola
6 maanden geleden
Reply to  Selena

Heel erg bedankt,

Lola

Sietske
6 maanden geleden

Hey Lola, Welkom op het forum van Villa Pinedo. Fijn dat je het forum hebt gevonden en wat goed dat je jouw vraag stelt! Het lijkt mij een lastige situatie waarin jij je bevindt. Ik begrijp uit jouw bericht dat je je afvraagt of je weer contact met je vader kan opzoeken, ondanks de keuze die is gemaakt toen jij 12 was. Toen ik zelf 12/13 jaar was heb ik er zelf voor gekozen om mijn vader niet meer te zien. Dit was destijds ook het beste gezien mijn situatie. Mijn moeder stond achter mijn keuze omdat ik mij toen… Lees verder »

Lola
6 maanden geleden
Reply to  Sietske

Heel erg bedankt,

Lola

Jonah
6 maanden geleden

Hey Lola,
Op jou leeftijd beslissen je ouders dingen die gaan over de omgang met je ouders, maar als jij het daar niet mee eens bent, kun je daar wel iets aan doen. Je kunt eens kijken op https://www.gratisrechtshulp.nl
Daar kun je info vinden en zijn mensen die je hiermee kunnen helpen.
Succes
Jonah

Lola
6 maanden geleden
Reply to  Jonah

Heel erg bedankt,

Lola