Kim (13 jaar) in

Gedoe met spullen

heey, ik ben maandag , dinsdag en woensdag bij mijn moeder en donderdag en vrijdag bij mijn vader. het weekend is altijd om en om, maar dit is heel veel gedoe met spullen pakken enz. hoe doen jullie dit? of welke dagen wisselen jullie?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
2 maanden geleden

Hi lieve Kim, Wat fijn dat je je vraag op het forum wil stellen. En wat grappig! Want mijn om-en-om indeling van de week was hetzelfde als die van jou! Ik vergat altijd wel iets. Of mijn lenzendoosje, of mijn volleybal kniebeschermers, of mijn schoolboeken als ik een toets had. Sommige dingen zijn gelukkig snel op te lossen, zo had ik al snel in alle hoeken en gaten lenzen doosjes liggen. Is het mogelijk om van jouw schoolboeken een digitale versie te nemen? Dan zou dat misschien al een beetje helpen. Verder had ik bij mijn moeder de meeste spullen,… Lees verder »

Amber
2 maanden geleden

Heeee Kim! Wow toevallig, ik had precies zo’n regeling vroeger dus ik begrijp he le maal dat je dat verhuizen van je spullen een mega gedoe vindt. Ik zie mezelf nog zeulen met die enorme sporttas achterop die de hele tijd van mijn fiets viel omdat ‘ie te zwaar was haha! Als ik er zo op terugkijk, zou ik nu een grote krat kiezen waar alle schoolboeken in gaan en zou ik mijn ouders vragen om mijn spullen even te helpen brengen of ophalen. En, ik ben een enorme chaoot dus wat mij ook had geholpen is een vast lijstje… Lees verder »

anna
2 maanden geleden

Ik ga niet meer naar mijn vader, maar ik ging meestal in het weekend naar mijn vader en doordeweeks bij mijn moeder op schooldagen. In de vakanties ging ik de helft van de week naar mijn vader en de andere helft bleef ik bij mijn moeder (andere afspraken op feestdagen). Ik hoop dat dit helpt, succes!