Logo Villa pinedo small
Logo Villa pinedo small

Gedachtes

Stevan, 12 jaar

Gedachten en gevoelens
Ik wil en einde aan me leven maaken hoe blijf ik gelukkig door al het gezeik met me ouders??
OF

Reacties (2)

Dagmar Menge

4 maanden geleden

Lieve Stevan,Bedankt voor jouw vraag op het forum en wat fijn dat je ons gevonden hebt! Je schrijft dat je een einde aan je leven wil maken. Ik kan mij voorstellen dat dat een lastige situatie voor je is. Ik wil je laten weten dat je vraag goed is aangekomen en dat je niet alleen bent.Onze Buddy’s gaan hun best doen om jou zo snel mogelijk een luisterend oor te bieden en jou te steunen in deze situatie, maar voor nu wil ik jou alvast een aantal websites geven waar je in de tussentijd misschien iets aan hebt:http://www.113.nlhttp://www.mindblue.nlhttp://www.join-us.nuIk ga er vanuit dat je snel reacties krijgt van onze lieve Buddy’s en andere kinderen en jongeren met gescheiden ouders!Dikke knuffel en liefs,Dagmar van Team Villa Pinedo

0

Tayna

24 jaar

4 maanden geleden

Lieve Stevan!

Als eerst vind ik het super knap dat je dit durft te delen. En dit is zeker iets waar meerder kinderen misschien wel last van hebben. Het is niet niks om elke dag of week met je neus in gezeik te zitten.

Wat mij heel erg heeft geholpen is elke week wat leuks plannen, zo kon ik elke week me verheugen en uitkijken naar mijn leuke planning. Dingen die ik vaak ging plannen was iets met vrienden of familie.

Ik ging bijvoorbeeld wandelen of voetballen in het bos of op het strand, ik ging vliegeren, iets bakken (koekjes of pannekoeken), naar de IKEA, auto wassen, met de hond van de buren op stap of buiten een gevouwen vliegtuigen toernooi houden.

En als ik me dan even sip voelde ging ik bedanken wat voor leuke dingen ik al had gedaan en wat er gepland stond.

Ik hoop dat je hier iets mee kan en vergeet niet Dagmar haar bericht ook te lezen!

Ook jij komt door deze tijd heen, ik geloof in je liefs

0

respond to letter