Danique (26) in

Feest vader 60

Goedemiddag,

Mijn vader wordt binnenkort 60. Mijn stiefmoeder vind het geen goed idee als er een feest komt, want dat kost veel geld en tijd om te regelen. Echter weet ik dat mijn vader heel blij zou worden van een feestje.. Mijn stiefmoeder ontkent dit en zegt dat mijn vader feestjes niet leuk vindt.
Hoe zorg ik ervoor dat mijn stiefmoeder mee wil doen, zonder dat ik gedoe met haar krijg?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anne
7 maanden geleden

Lieve Danique, Super fijn dat je ons forum hebt gevonden en jij hier je vraag stelt. Alvast van harte gefeliciteerd met de 60e verjaardag van je vader! Wat een leuk idee om een feestje te geven voor hem. Ik snap ook waar je tegen aan loopt. Je wilt wel graag dat er een feestje wordt gehouden voor je vader maar je wilt geen gedoe met je stiefmoeder die eigenlijk niet mee wil doen… Ik herken het. Vroeger (en nu nog steeds) wilde mijn stiefvader nooit meedoen met spelletjes met het gezin terwijl de rest dat juist wel wilde. Dan maakte… Lees verder »

Sandra
7 maanden geleden

Hoihoi Danique, Bedankt voor jouw berichtje op het forum. Superleuk om te horen dat je vader bijna jarig is, gefeliciteerd alvast! Wel vervelend dat je stiefmoeder niet echt bijdraagt aan de feestvreugde.. Dit is iets wat ik zelf ook wel herken helaas. Mijn stiefmoeder is best wel een control-freak, dus alles gebeurt eigenlijk op haar manier. Zelf vind ik dit altijd heel vervelend, dus ik begrijp je helemaal! Is het de bedoeling dat het een surprise party gaat worden? Anders kan je het misschien met je vader zelf bespreken wat hij fijn zou vinden? Als het wel een surprise party… Lees verder »