Anoniem (22) in

Even spuien

Ik wou graag even spuien.

Het is voor mijn ouders al bijna zes jaar geleden dat de scheiding rond is. De scheiding zelf duurde twee jaar, gedoe met advocaten enzo. Ik heb nog steeds last van de scheiding. Ik kan niet meedraaien in de maatschappij, ‘normale’ mensen zouden zeggen dat ik me leven verpest heb. Ik zou nooit zelf een partner willen hebben, laat staan kinderen (een scheiding gun ik niemand). Ik ben ervan overtuigd geraakt dat alle mannen hun *** achterna lopen, mijn ervaring met vriendjes heeft dit alleen maar bevestigd.

Ik word er zo moedeloos van dat de scheiding me nog steeds raakt, hopeloos.

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Quinty
25 dagen geleden

Hoi lieve anoniem,  Fijn dat je het forum hebt gevonden en hier even kan spuien. Kan soms zeker heel fijn zijn en helpen. Ik vind het rot dat je je zo voelt, maar ik begrijp het wel! Ik heb me precies zo gevoeld en ik denk dat wij niet de enigen zijn.  Mijn ouders zijn gescheiden toen ik ongeveer twee was, dat is nu zo’n 20 jaar geleden. Mijn vader ging vreemd en sinds ik dat weet, ben ik heel anders naar relaties gaan kijken. Heb daarna ook niet veel goede mannelijk rolmodellen mogen meemaken. Dus ik dacht precies hetzelfde… Lees verder »

Romee
29 dagen geleden

Lieve Anoniem, Wat dapper dat jij jouw verhaal op het Forum hebt durven stellen! Ik herken mij erg in jouw verhaal. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 4 jaar oud was en ik heb hier nog een hele lange tijd (en zelfs tot op de dag van vandaag) last van gehad. Ik vond het moeilijk de scheiding een plek te geven en had erg veel verdriet. Mijn vader is vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van mijn moeder en toen ik ouder was heb ik hier heel veel moeite mee gehad. Ik vertrouwde geen enkele man en wilde geen relatie aangaan uit… Lees verder »

Last edited 29 dagen geleden by Romee
jesse
30 dagen geleden

Lieve Anoniem, wat fijn om te zien dat ook jij je weg naar het forum hebt gevonden, ongeacht jouw lastige situatie. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 7 jaar oud was. Zelf dacht ik altijd dat het wel goed zou komen en was ik vooral bezig met het zorgen voor mijn moeder en mijn zusje. Voor mijn gevoel was ik ineens “de man” in het gezin. Hoe het met mij zelf ging, ach dat zag ik later wel. Afgelopen jaar, op mijn 22ste, was voor mij het moment “daar”. Ik was er niet meer goed bij met mijn gedachtes tijdens… Lees verder »