Ell (10) in

Even praten

Hey iedereen, wil iemand even praten..? Ik wil niet met mijn moeder praten omdat ik even boos ben op alles.. Omdat mijn ouders gescheiden zijn en ik heb niks gezegd enzz, k ben boos-

Dus ja wie wil even praten? :/..

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Aura
24 dagen geleden

Waarom ben je boos op alles? Probeer je hart te luchten in je dagboek.

Dian
28 dagen geleden

Hoi Ell! Wat goed dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en aangeeft dat je iemand zoekt om mee te praten. Ik ben ook vaak boos geweest vanwege de scheiding en gevolgen daarvan. Soms wil je dan liever met iemand anders praten dan met je moeder (of je vader). Het is fijn om mensen te kennen met wie je dan kunt praten en die jou kunnen helpen. Soms is het al heel fijn als je gewoon je verhaal kwijt kunt! Gelukkig heeft Villa Pinedo een buddyprogramma. Ik denk dat dit echt iets voor jou is! Op https://www.villapinedo.nl/informatie-over-buddy/ staat… Lees verder »

Ell
Ell
28 dagen geleden
Reply to  Dian

dankjewel voor je info lieve dian!

Dolores
28 dagen geleden

Hey lieve Ell, Wat goed dat je een berichtje hebt geschreven en wat naar om te lezen dat je moeder boos op je is geworden. Wat helpt voor jou als je boos word? Bij mij werkt het om in mijn kamer te zitten, lekker naar Taylor Swift te luisteren, mijn gevoelens opschrijven in mijn dagboek en soms met vrienden bellen. Al kan vrienden bellen soms ervoor zorgen dat ik juist boos blijf op bijvoorbeeld mijn moeder. We hebben ook een buddy programma, dat is een jongere met gescheiden ouders met wie je altijd kan chatten. Misschien vind je dat ook… Lees verder »

Ell
Ell
28 dagen geleden
Reply to  Dolores

dankjewel voor je info lieve Dolores!!