noor (12) in

Ergeren aan stiefmoeder

de laatste tijd erger ik me steeds meer aan mijn stiefmoeder . ze bemoeit zich overal mee. ik heb sowieso ook een Depressie dat maakt alles wel een beetje erger ik ga ook naar een psygoloog dus mijn ouders weten het al maar niet over mijn stiefmoeder
wat moet ik doen

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Lisa
24 dagen geleden

Lieve Noor, Wat fijn dat je je verhaal deelt op het forum, heel dapper van je! Vervelend dat je je zo ergert aan je stiefmoeder. Hier kan ik me heel erg in vinden. Mijn stiefmoeder bemoeit zich ook overal mee. Ik probeer altijd aan haar uit te leggen dat ik al twee ouders heb die zich met mij bemoeien en dat ik echt geen derde ouder nodig heb die dit ook doet. Dit mag jij ook best aan haar laten weten, of misschien kan je dit bespreken met je vader als je dit liever niet met je stiefmoeder doet. Wat… Lees verder »

Stan
25 dagen geleden

Lieve Noor, Bedankt voor je reactie op ons forum en wat supergoed dat je ons gevonden hebt! Ik vind het erg vervelend dat jij je ergert aan je stiefmoeder en dat je tegelijkertijd niet lekker je vel zit. Voordat ik begin met vertellen over mijn eigen ervaringen, wil ik je graag zeggen dat ik het ontzettend stoer vind dat je naar een psycholoog gaat om daarmee te praten! Mijn broertje zat ook niet goed in zijn vel en hij heeft lang moet wachten voordat hij die fijne hulp kreeg. Hij heeft mij verteld hoe lastig hij die periode heeft ervaren.… Lees verder »

Kevin
26 dagen geleden

Heey Noor, Welkom bij Villa Pinedo!! Fijn dat je de weg naar ons hebt weten te vinden en dat jij een berichtje bij ons plaatst. Ik kreeg een klein beetje een glimlach bij het lezen van de titel, want ik vind het echt super herkenbaar 😉 Voordat ik je over mijn situatie vertel, wil ik je eerst nog even een compliment geven. Het is echt super dapper dat je jouw verhaalt deelt en dan ook zo open bent. Een depressie hebben lijkt me echt super moeilijk, zeker als het thuis dan niet altijd even fijn is. Daarom wil ik je… Lees verder »