Zoë (12) in

Eerder naar moeder

Hoi hoi
Ik heb een vraag, ik kom om de week een weekend bij mijn vader en in de zomer vakantie 3 weken. Mijn vraag is als ik in de zomervakantie eerder terug wil naar mijn moeder (1,5week bijv.) Of als ik een weekend bij mijn moeder wel blijven. Zou dit officieel dan mogen of niet🤔

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Iris
1 jaar geleden

Lieve Zoë, Wat goed dat je het forum van Villa Pinedo hebt gevonden en wat fijn dat jij hier jouw verhaal met ons wilt delen. Dankjewel daar voor! Wat moet dit een lastige situatie voor jou zijn zeg… Ik begrijp jouw vraag heel goed. Ik heb deze vraag ook heel vaak gesteld toen ik wat jonger was. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 9 jaar was. ik ben toen een tijdje om het weekend op zaterdag naar mijn vader gegaan. De rest van de tijd was ik bij mijn moeder. Soms wilde ik op zaterdag liever bij mijn moeder blijven… Lees verder »

Romee
1 jaar geleden

Lieve Zoë, Allereerst wilde ik je even zeggen dat ik het ontzettend dapper van je vindt dat je je vraag op het Forum hebt durven stellen! Zelf herken ik mij ontzettend in jouw verhaal. Ik ging ook om het weekend naar mijn vader en drie weken in de zomer. Mijn vader woonde wat verder weg en ik had daar weinig vriendjes en vriendinnetjes. Hierdoor vond ik het fijner om lekker bij mijn moeder te zijn. Zoals Renee ook al vertelde kan je altijd aangeven aan je vader dat je liever wat eerder teruggaat naar je moeder. Zou je dit durven… Lees verder »

Renee
1 jaar geleden

Hey Zoë! Wat een goeie vraag! Ik denk dat meerdere zich dit afvragen. Ik zelf had precies dezelfde regeling als jij nu hebt met jouw ouders. En ook ik had soms geen behoefte om naar mijn vader te gaan, al helemaal in de zomervakantie vond ik het ingewikkeld omdat ik dan het liefste gewoon lekker in t huis van mijn moeder was waar ik al mijn spulletjes had. Misschien herken jij dat ook wel? Ik kon dit gelukkig gewoon altijd aangeven en mijn vader liet ons daar dan ook vrij in. Wel wilde hij dan dat wij eens in de… Lees verder »

Zoë
1 jaar geleden
Reply to  Renee

Heel erg bedankt voor je reactie. Ik herken inderdaad mezelf in jou verhaal. Ik zal het menemen
Liefs zoë