Skip to content
Gigi (17 jaar) in

Een heel gek gevoel, dat schuldgevoel.

Ik had een foto samen met mijn zussen en mijn moeder op Facebook gezet. Mijn stiefmoeder, bij wie ik woon, heeft erbij gezet ‘vind ik leuk’ en nu voel ik me schuldig tegenover mijn stiefmoeder. Ik zet nooit een foto met haar op Facebook. Een heel gek kloote gevoel, dat schuldgevoel. Geen idee wat ik ermee moet.

4
Reacties

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Meisje, 17 jaarKoenM.Anne Marleen Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Meisje, 17 jaar
Meisje, 17 jaar

Heey Gini, Echt rot dat je, je zo voelt. maar het is nergens voor nodig. Ze zal heus wel begrijpen dat je er niks mee bedoelt. Je hoeft daar echt niet over in te zitten. Laat het maar los dan gaat het veel beter.

Koen
Koen

Heee, Ik denk dat er niets aan de hand hoeft te zijn. Je schuldig voelen lijkt mij nergens voor nodig. Je stiefmoeder begrijpt heus wel dat je er niets mee bedoeld. En ze is tog ook niet jaloers en/of boos als je een foto plaatst met vriendinnen?

M.
M.

Hoi Gini, ik vind je situatie moeilijk in te schatten. Kunnen jouw moeder en stiefmoeder met elkaar overweg, of niet? Als zij het op zich aardig kunnen vinden samen of geen ruzie hebben, denk ik dat je je niet druk hoeft te maken. En anders, tsja, het blijft je moeder dus waarom is het een probleem dat je een leuke foto plaatst?

Anne Marleen
Anne Marleen

Hoi Gini, Wat vervelend dat je je er zo naar onder voelt. Ik denk dat dat nergens voor nodig is! Dat je geen foto van jou en je stiefmoeder op facebook zet betekent niet dat je haar ook aardig kan vinden. Waarschijnlijk vindt je stiefmoeder het gewoon een leuke foto en bedoeld zij er verder niets mee. Als je uit schuldgevoel een foto van jou en je stiefmoeder erop zet zou ik zeggen dat dat niet nodig is. Natuurlijk als je een leuke foto hebt en jij voelt je daar beter door kan je deze er ook op zetten. Groetjes,… Lees verder »