stijn (13) in

Een dagje samen

hallo ik ben stijn
ik heb al een tijdje dat ik het steeds moeilijker vind dat k gescheiden ouders heb.
het contact tussen mijn ouders is ook niet erg goed en ik zou het een keer erg fijn vinden als ik een dagje samen met hun iets leuk kan doen maar hoe moet ik het vragen?
ik hoop dat iemand een antwoord heeft
en groetjes stijn.

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
LindySandra Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Lindy

Hoi lieve Stijn, Wat goed dat je dit wilt delen op het forum en dat je hier vraagt om tips. Ik begrijp uit je verhaal dat je het lastig vindt dat je ouders gescheiden zijn en dat je graag nog iets leuks wilt doen samen. Dit is heel logisch dat je je zo voelt, ik herken het heel goed. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 10 jaar was en daar heb ik het ook best moeilijk mee gehad. Het contact tussen mijn ouders was ook niet heel goed, maar als hem om mij en mijn broer ging, bespraken ze wel… Lees verder »

Sandra

Hoihoi Stijn, Bedankt voor jouw berichtje op het forum, wat een mooie vraag heb je. Moeilijk is het soms allemaal he? Ik vond het ook best moeilijk toen mijn ouders gingen scheiden en bij mij was het contact tussen mijn ouders daarna ook helemaal niet goed. Wat lief dat je het toch een stukje beter wil maken door iets leuks met ze te gaan doen. Toch denk ik wel dat dit misschien een beetje lastig is voor jouw ouders, als ze even niet zo goed met elkaar omgaan. Zou het misschien niet leuker zijn als je twee keer iets leuks… Lees verder »