Novi (9) in

Echt niet aardig

Hoe moet je met je stiefmoeder omgaan als je haar al een paar jaar ECHT niet aardig vind?

3
Reacties

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
GerjanWesselMeike Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Gerjan

Hee Novi, Wat fijn dat je ons forum hebt gevonden voor je vraag. Het lijkt me erg lastig om je stiefmoeder niet aardig te vinden. Vooral ook omdat je haar vaak ziet, dit maakt het misschien nog wel moeilijker. Ik heb zelf een stiefvader. Met hem kon ik het begin wel redelijk opschieten, we vonden mekaar aardig maar meer was het ook niet. Na een tijdje begon ik aan hem steeds meer een hekel te krijgen, in mijn ogen was hij niet de man die ik in het begin had ontmoet. Het resultaat was dat er veel ruzies kwamen en… Lees verder »

Wessel

Hoi Novi, Wat naar dat je het niet fijn vindt met je schoonmoeder. Dat lijkt me echt heel erg moeilijk voor je. Zelf heb ik nooit een stiefmoeder of stiefvader gehad, maar herinner ik het me wel hoe moeilijk ik het vond als ze een nieuwe vriend of vriendin hadden. Soms had ik het gevoel dat ze niks om me gaven en me als last zagen, en die vond ik dus ook echt niet aardig. Heb je al eens gepraat met je vader dat je je niet fijn voelt met je stiefmoeder? Of met haar zelf? Misschien dat ze het… Lees verder »

Meike

ik heb ook gescheiden ouders
En ook een stiefmoeder en een stiefvader
En als zij samen met jou vader wilt zijn zal zij ook heel goed voor jou moeten zorgen en het is altijd in het begin wennen maar het komt echt goed ze zijn echt niet zo verschrikkelijk als je denkt..