Sharonie (13) in

Durf niet te zeggen

Ik heb een probleem, ik ben in het weekend bij papa maar het gaat daar helemaal niet goed. En ik slaap niet in de nachten en ik durf het niet tegen papa te zeggen dat ik naar mama wil. Heeft iemand advies hoe ik dit kan aanpakken?
Alvast bedankt!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Julien
14 dagen geleden

Hoi Sharonie

ik ben ook wel een beetje bang voor mijn vader maar soms kan je dingen die je niet durft te zeggen wel gewoon zeggen dus zeg het maar gewoon je hoeft niet bang te zijn je kan het

Groetjes Julien

Jaimy
21 dagen geleden

Haii lieve Sharonie, Super dapper dat je hier op ons forum schrijft voor tips. Ik heb vroeger ook moeite gehad om bij mijn vader te slapen. Het kwam altijd, omdat ik me niet op mijn gemak voelde bij mij vader. ‘s Avonds was dat het ergste. Hij dronk dan heel veel. Dan werd hij erg vervelend en voelde ik me niet op mijn gemak. Dit zorgde dat ik niet durfde te slapen bij hem en sliep ik altijd erg laat. Ik heb het hier met mijn moeder over gehad en mijn moeder besprak dit dan met mijn vader. Het liep… Lees verder »

Manon
22 dagen geleden

Hey lieve Sharonie, Wat knap dat je je verhaal durft te delen en wat goed dat je ons forum hebt gevonden. Wat een vervelende situatie zeg. Waarom gaat het niet zo goed bij je vader? Mis je je moeder? Ik had dat ook vaak als ik bij mijn vader was. Het liefste ging ik niet naar hem toe en verzon ik smoesjes dat ik ziek was of met vriendinnen had afgesproken. Dat vond mijn vader helemaal niet leuk. Ik heb er ook veel spijt van dat ik daar over heb gelogen tegen mijn vader. Als ik het zou kunnen veranderen… Lees verder »

Rosalie
Rosalie
22 dagen geleden

Heyy!! ik heb dat gevoel ook ik heb wel een tip voor je, ik zou je moeder gewoon appen en het tegen je moeder zeggen dan kan je moeder iets zeggen Wat jij tegen je vader kan zeggen! heel veel sterkte!!❤️