Lisa (18) in

Duidelijkheid voor Remco

Hoii, 2 jaar gelden hebben mijn ouders verteld dat ze wellicht willen gaan scheiden. Nu nog steeds weten ze zelf nog niet wat ze willen. Zelf vind ik het lastig dat er zoveel onduidelijkheid is en dat het nu al een tijdje aan de gang is. Nu vroeg ik me af of het bij andere ook een lange tijd heeft geduurd voordat er duidelijkheid kwam?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Anique
12 dagen geleden

Hey Lisa, Dankjewel voor je vraag! Vervelend om te horen dat je ouders er na 2 jaar nog niet uit zijn. Die onduidelijkheid is natuurlijk echt niet fijn. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf niet meer precies weet hoe het ging met de scheiding van mijn ouders (ik was toen 9 en nu 22), maar op gegeven moment vertelden ze aan mij dat ze gingen scheiden en vanaf dat moment ging alles heel snel (verhuizing etc.). Ik denk dat mijn ouders er zelf al langere tijd mee zaten en lang over na hebben gedacht, voordat ze mij iets vertelden… Lees verder »

Kevin
12 dagen geleden

Hii Lisa, Welkom bij Villa Pinedo! 😉 Fijn dat je de weg naar ons forum hebt weten te vinden en dat je jouw ingewikkelde situatie met ons wilt delen. Want het lijkt mij inderdaad heel ingewikkeld op dit moment. Je ouders hebben verteld dat ze misschien gaan scheiden, maar ze wonen nu nog steeds samen. Voelt dat voor jou ook ingewikkeld? Mijn ouders hebben mij (voor zover ik me dat kan herinneren) eigenlijk niks verteld. Van de ene op de andere dag gingen ze uit elkaar en verhuizen. Dat kwam dus super onverwacht en daar moest ik erg aan wennen!… Lees verder »

Loïs
12 dagen geleden

Hoi lieve Lisa, Fijn dat je ons forum gevonden hebt en hier je vraag hebt gesteld! Dit lijkt me een lastige situatie voor je, met zoveel onduidelijkheid die al twee jaar duurt. Een jaar voordat mijn ouders “officieel” gingen scheiden, vertelden ze dat ze tijdelijk uit elkaar zouden gaan om even wat afstand van elkaar te nemen, zodat ze daarna hopelijk weer samen verder konden gaan. In dat jaar woonden ze in principe in twee verschillende huizen, maar we gingen nog wel met het hele gezin op vakantie en af en toe woonden we in de weekenden ook weer met… Lees verder »