Anoniempje444 (13 jaar) in

Dubbel

Hey allemaal,
Mijn ouders hebben een half jaartje geleden gezegd dat ze gingen scheiden. Ik heb erg veel ruzie met mijn vader als ik bij hem ben. dit loopt erg vaak uit de hand. Zo erg dat ik liever niet meer kom.

dit heb ik hem natuurlijk ook gezegd. Ik heb dit met een paar mensen besproken waaronder mijn moeder. daarna ben ik ook 2 keer niet geweest en hebben we elkaar nog een paar keer een half uurtje gezien. Elke keer dat ik hem zie heeft hij tranen in zijn ogen en smeekt hij me dat ik weer terug moet komen.

Ik heb nu een super dubbel gevoel: van de ene kant wil ik weer graag terug want ik wil niet dat mijn vader zich zo rot voelt, en aan de andere kant wil ik echt niet meer naar hem toe gaan omdat ik bang ben dat die dingen weer gebeuren. Ik zou het contact dan niet willen verbreken maar hem gewoon minder zien.

hebben jullie enige tips voor mij hoe ik dit moet aanpakken?
groetjes Ikke

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
3 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
anoniem
anoniem
5 jaren geleden

hey ik zou het gewoon zeggen wat jij zei tegen je vader en dan gewoon hopen dat hij het accepteert zo niet gewoon gaan praten met hem en andere mensen groetjes anoniem

Beau
Beau
5 jaren geleden

Hoi Anoniem, Dankjewel voor je berichte :-). Het lijkt me absoluut geen leuke situatie waarin je nu zit. Toch – ondanks alles – is het belangrijkste dat je naar je gevoel luistert; wat wil jij en/of heb jij nodig? Wanneer het zoals je schrijft twee kanten heeft om wel of niet naar je vader te gaan helpt het misschien om de voordelen en nadelen op een rij te zetten. Ik bedoel hiermee de voor- en nadelen die er zijn rondom het naar je vader. Wat levert het je op en wat kost het je? Mogelijk kun je op die manier… Lees verder »

Yannick
Yannick
5 jaren geleden

Hey, Bedankt voor je berichtje en je eerlijke vraag. Ik herken jouw gevoel heel erg, ik heb precies hetzelfde meegemaakt;-) Mijn vader vertelde dat hij was vreemdgegaan. Nadat hij het huis uit ging, wilde ik hem een tijd lang niet zien. Hij vroeg steeds wanneer ik langskwam. Ik wist hoe pijnlijk hij het vond, maanden lang heeft hij zijn oudste zoon niet kunnen zien. Maar het was MIJN keuze. Hij deed iets fout en ik was boos op hem. Dat wilde ik hem echt laten merken. Nu, jaren later, heb ik een betere band met mijn vader dan ooit tevoren.… Lees verder »