jill (10) in

Druk en gestrest

hi! ik ben Jill en heb een stiefmoeder die ik helemaal haat, maar soms twijfel ik aan me zelf of het dan aan mij ligt. soms vind ik haar wel heer erg aardig . mijn moeder was eerst haar vriendin en toen ging ze er met mijn vader vandoor. toen werd bekend gemaakt dat mijn vader naar A ging verhuizen (van B) ik wil nog steeds in B blijven! ik heb daar alles! nu woon ik niet meer in B omdat mijn moeder alleen huizen kon betalen in C. ik woon nu tijdelijk bij mijn stiefmoeder voor we naar A kunnen. ik ben een keer uit huis gerend voor mijn stiefmoeder. gelukkig ving mijn oude lieve buurvrouw van B mij op en bleven we daar van 20:00 uur tot 22:30 uur. ik ben bang en er gaat veel te veel in mijn hoofd en mijn buik om… ik ben druk en gestrest!

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Liselot
1 jaar geleden

Hee Jill, wat goed dat je hier een bericht durft te sturen! Ik kan me voorstellen dat de situatie nu lastig voor je is. Het is natuurlijk nooit leuk als je moet verhuizen als je alles al op een plek hebt. Daarbij snap ik ook dat het niet fijn voor je is dat je nu bij je stiefmoeder moet wonen, terwijl je haar eigenlijk niet leuk vindt of misschien zelfs wel boos op haar bent. Als je ouders gaan scheiden verandert er vaak veel, waardoor je soms erg boos en verdrietig bent. Het kan dan zo zijn dat je dit… Lees verder »

Kristel
1 jaar geleden

Hoi Jill, Wat fijn dat je het forum hebt gevonden . Wat een heftige situatie zeg. Ik snap dat je hier veel stress door ervaart. Ik heb zelf ook ervaren dat mijn moeder een relatie kreeg met een vriend die ze al had. Ik vond dit eerst ook moeilijk om te accepteren. Maar ik heb goed gesprekken kunnen voeren met de vriend van mijn moeder, denk jij dat jij dit kan? Dan kun je ervaren hoe ze is en dat ze waarschijnlijk het beste met je voor heeft. Zou je verder met je ouder kunnen praten over je woonplek dat… Lees verder »