Doggo (11) in

Dingen die ik niet wil horen

Hey doggo hier! ik hoor mijn moeder vaak boven praten over dingen die ik niet wil horen… over pap ofzo… ik weet niet goed hoe ik hier mee om moet gaan… iemand tips?

doggo de hond

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest

5 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
meysa
6 dagen geleden

hoi doggo meysa hier soms heb ik dat ook maar dan doe ik wat ik altijd het liefste doe dat is bellen met vrienden om er over te praten of ik ga muziek luisteren en tekenen ik hoop dat je er iets aan hebt

liefs meysa

Mickey
16 dagen geleden

Hey lieve Doggo, goed dat je een vraag stelt hier op het forum! Jammer dat je dingen hoort die je liever niet te horen krijgt. Ik snap je gevoel hierover dat het niet fijn is. Zelf heb ik ook dingen gehoord over mijn ouders wat ik liever niet wilde horen. Zo praatte mijn moeder ook over mijn vader, wat ik echt niet leuk vond. Dat vond ik moeilijk om mee om te gaan. Ik wist niet wat ik ermee aan moest. Ik kwam erachter dat ik helemaal niet wilde horen wat zij te zeggen had over mijn (stief)vader (of andersom… Lees verder »

Marijn
16 dagen geleden

Hey Doggo! Wat goed dat je je vraag stelt op het forum van Villa Pinedo. En wat naar dat je vaak dingen hoort die je liever niet wilt horen. Ik herken dat gevoel heel goed.   Toen mijn ouders net gescheiden waren praatte mijn moeder ook vaak over mijn vader, tegen haar vriendinnen bijvoorbeeld. In het begin wilde ik juist alles horen, en heb ik haar soms ook wel expres afgeluisterd als ze aan het bellen was. Maar ik hoorde toen ook dingen die ik helemaal niet wilde horen. Vanaf toen zette ik de tv bijvoorbeeld heel hard, als zij… Lees verder »

Doggo
16 dagen geleden
Reply to  Marijn

Hey marlijn! Ik heb heel veel aan deze tips, en ik ga het mijn moeder vertellen. Ik ben je heel dankbaar dat je dit hebt gezegd, want ik kan zo beter mijn gevoelens uiten tegen mijn moeder. Bedankt!

Liefs doggo

Marijn
15 dagen geleden
Reply to  Doggo

Mooi 🙂 Ik vind het super dapper dat je het gaat bespreken met je moeder! Heel veel succes Doggo