Jaylin (13) in

Dichtbij zitten

Mijn moeder en stiefvader zitten samen (met ons) een film te kijken.Mijn broertje gaat steeds dichterbij hun zitten ik werd een beetje jaloers en ik was aan het nadenken hoe ik dat ga doen ,maar op een of ander manier kan ik dat niet.
Kunnen jullie me alstjeblieft helpen

2
Reacties

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
CharlotteJaimy Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Charlotte

Hey Jaylin! Wat heb je een toffe naam om maar even mee te beginnen. Daarnaast vind ik het super knap van je dat je hier om hulp komt vragen. Ik kan me goed voorstellen dat het lastig is. Ik ben stiekem zelf ook altijd een beetje jaloers op hoe close mijn broertje met mijn moeder is. Als we dan met zijn drieën zijn hebben ze steeds onder onsjes en grapjes die alleen zij snappen. Ik kan het zelf niet zo goed vinden met mijn stiefvader, waar dat door komt is een heel lang verhaal, maar de relatie tussen hem en… Lees verder »

Jaimy

Hai Jaylin, Ten eerste super dat je onze forum hebt gevonden en durft te gebruiken voor je vragen. Super stoer van je!! Verder heb ik ervaring met het gevoel van jaloers zijn. Elke keer als ik samen met mijn zus bij mijn vader ben wordt ik ook vaak jaloers. Ik ben er achter gekomen dat ik dit gevoel krijg, omdat mijn vader, na mijn idee, meer aandacht besteedt aan mijn zus dan aan mij. Ik vond het altijd lastig om hiermee om te gaan. Tot dat ik het vertelde tegen mijn moeder. Door te praten met mijn moeder kwam ik… Lees verder »