anoniem (13) in

Depressieve gevoelens

hallo, ik zal me even voorstellen! Ik ben een meisje van 13 jaar. Ik zit in klas 2. Ik heb een probleem…..en geen kleintje ook. Eerder heb ik het heel moeilijk gehad met me familie. me opa en oma haten mij en mijn vader. Mijn vader werd alcohol verslaafd. Elke avond ruzie, vervolgens zag ik me vader vreemd gaan en gingen me ouders uit elkaar. Ik was 10 toen ze uit elkaar gingen. Ik werd in die tijd ook gepest. Werd hoer enz genoemd. Mijn vraag is, hoe kan ik van deze depressie af?

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Dieuwke
1 maand geleden

Hey lieve anoniem, Wat goed dat je het forum hebt gevonden om je vraag te stellen. Ik vind het heel erg voor je wat je allemaal hebt meegemaakt. Geen een kind zou dit soort dingen moeten mee maken. Dat ouders uit elkaar gaan is al erg genoeg, het liefst krijg je daar helemaal niks van mee. Ik kan me helemaal voorstellen dat je je radeloos voelt na alle dingen die je hebt meegemaakt. Daarom vind ik het extra knap dat je ons forum hebt gevonden, dat betekent dat je een heel sterk meisje bent. Ik weet zelf nog van vroeger… Lees verder »

Stan
1 maand geleden

Lieve anoniem,  Bedankt voor je reactie op ons forum en wat supergoed dat je ons gevonden hebt! Het doet mij veel pijn om te horen dat je depressieve gevoelens hebt. Ik begrijp volledig dat de situatie, zoals jij die hierboven beschrijft, vervelende (= depressieve) gevoelens in jou naar boven brengt. Ik vind het enorm stoer van je dat je hier je verhaal komt doen en op zoek gaat naar hulp en steun.  Ik heb niet hetzelfde meegemaakt, maar heb wel iets soortgelijks gezien bij mijn jongere broertje. De scheiding die wij hebben meegemaakt was, net als de jouwe, ook geen… Lees verder »