Me (15 jaar) in

depressief

Heey,
Ik heb dringend advies nodig! Ik voel me helemaal ziek, sip en heb een huilbui! Ik heb een vermoede dat ik depressief ben maar durf dit niet te zeggen tegen mijn ouders, tegen niemand! Ze maken altijd ruzie en als ik er dan tussen kom dan dreigt mijn moeder uit huis te gaan omdat niemand om haar geeft. Dat maakt me nog ongelukkiger! Wat moet ik nu doen? Hoe kom ik erachter of ik depressief ben? Kan dat wel als je 15 jaar bent? En moet ik het tegen de dokter zeggen?
Advies?! Ik voel me echt hopeloos op het moment 🙁

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Bob
Bob
5 jaren geleden

Dag Me, Dat is een zeer heftige situatie waar je je in bevindt. Ik had even tijd nodig om goed erop te kunnen reageren. Weet je waarom je moeder dat soort dingen zegt? Het is zowiezo niet leuk om dat van je moeder te horen. Dat komt helaas wel vaker voor en het spijt mij dat jij een van die mensen bent waarbij het gebeurd. Heb je je moeder duidelijk gemaakt dat je zeker wel van haar houdt. Soms hebben ouders net als kinderen de woorden nodig om gerustgesteld te worden. Ik weet helaas niet of je dat wel doet… Lees verder »

Nina
Nina
5 jaren geleden

Hi Me, Dankjewel voor je berichtje op ons forum. Wat ontzettend naar dat je nu in zo’n situatie terecht bent gekomen. Ik kan mezelf heel goed voorstellen dat je je ziek en sip voelt door wat er nu allemaal aan de hand is. Ik heb mezelf vroeger ook wel eens een tijdje somber gevoeld door de situatie met mijn vader. Ik hoop dus dat je weet dat het helemaal niet raar is en dat je je er zeker niet voor hoeft te schamen! Ik snap dat het lastig is om hier met iemand over te praten. Ik denk toch dat… Lees verder »