rianne (9) in

Denken aan scheiding

op school kan ik me echt niet concentreren om dat ik altijd aan de scheiding moet denken

6
Reacties

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
BoJulieAnoniemCharlotteSamantha Recent comment authors
  Op de hoogte blijven  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat het mij weten wanneer er
Bo
Bo

lieve Rianne
ik zit nu ook midden in de scheiding, ik had er eerst ook best veel moeite mee, maar heb bedacht, je ouders gaan uit elkaar, maar papa en mama niet. ik denk dat je alle dingen waar je aan denk op moet schrijven. dat hielp bij mij ook. als je vragen hebt, help het ook om daarop antwoorden te krijgen.
succes

Julie

Hoi rianne, wat irritant dat je je op school niet kan concentreren!
Weetje? Ik zou het gewoon lekker los laten, als je eraan denkt dan adem je gewoon in en uit dat helpt! Probeer het eens. En als dat niet wil werken, dan zeg je tegen jezelf: rianne het is goed zo, als mijn ouders gelukkig worden van de scheiding moet ik het maar loslaten en hun lekker laten gaan! Ik hoop voor je dat het helpt❤️ Succes met de tip

Liefs julie

Anoniem
Anoniem

Hoi Rianne, echt super vervelend voor je! Mijn ouders gaan ook scheiden dus ik weet hoe het voelt. Ik zal je vertellen hoe ik er mee om ga op school. Mijn vriendinnen zeggen altijd tegen mij met ons mag je erover praten zo ben ik niet maar jij heb vast heel veel vriendinnen die er met jou over willen praten! Ik probeer er vooral gewoon niet aan te denken en gewoon te denken aan alle leuke dingen die er zijn! Je kan het er ook met je ouders over hebben maar ik zeg altijd ouders kunnen kinderen niet altijd begrijpen… Lees verder »

Charlotte

Lieve Rianne, Wat goed dat je ons gevonden hebt om je verhaal bij te doen! Ik Kan me goed voorstellen dat je het moeilijk vind op school. Zelf zat ik in mijn examenjaar toen mijn ouders gingen scheiden. Mijn vader is gelijk op school langs gegaan om het te vertellen, en dat heeft mij heel erg geholpen. Ik was vaak zomaar ineens verdrietig en mijn leraren konden mij dan goed helpen. Weet jou juf of meester wat er speelt thuis? En kan zij jou er goed bij helpen? Ik denk dat het wel heel belangrijk is als jou klas er… Lees verder »

Samantha

Hoi Rianne, Wat goed dat je ons forum hebt gevonden om vragen te stellen! Vervelend dat je vaak aan de scheiding moet denken, ook als je dat eigenlijk niet wilt. Maar ik herken het wel van vroeger. Wat mij altijd hielp was het pieker kwartiertje. Dat klinkt een beetje gek, maar ik zal het uitleggen. Elke dag had ik voor mezelf een tijd bedacht waarop ik altijd even mocht piekeren. Bijvoorbeeld om 20 uur in de avond dan had ik een kwartiertje dat ik altijd muziek aan deed, en ging nadenken. Allemaal stomme dingen kon ik dan aan denken. Soms… Lees verder »

J.S

Hallo Rianne

Wat vind ik het dapper dat je een bericht plaatsten.

Mijn ouders gingen heel wat jaren geleden ook scheiden en ik had hetzelfde probleem wat jij hebt..
Het is niet erg dat je er mee zit maar blijf erover praten!
Ik zelf deed dat ook nooit en kropte alles op maar uiteindelijk heeft me dat niet geholpen.
Geef het aan op school aan de leraren en directie hou ze op de hoogte en probeer er of met je vader /moeder ook over te hebben.