Eliane (10) in

De vriend van mijn moeder

Ik vind het moeilijk om om te gaan met de vriend van mijn moeder iemand tips???😊😚

Op de hoogte blijven
Laat het mij weten wanneer er
guest
4 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Milan
1 dag geleden

Lieve Eliane, dit KAN moeilijk zijn, maar je kan dit ook makkelijk en leuk aanpakken, als deze vriend van leuke spelletjes houdt en jij ook, dan is de klus al geklaard. Je kan ook iets anders proberen om samen met hem te doen, dat maakt niet uit. Misschien hou jij van sport en dan kan jij jouw moeder en haar vriend ( en misschien iemand anders zoals jouw papa of vriendje van jouw) lekker zwemmen. Zo simpel kan het zijn. En leg nu lekker je telefoon weg en ga plezier maken met jouw nieuwste vriend

Groetjes Milan

F.
F.
10 dagen geleden

Lieve Eliane, Stiefouders of relaties van je ouders kunnen heel erg leuk zijn, maar ook heel lastig. Dus heel goed van je dat je hier om tips vraagt! Ik kan me heel goed voorstellen dat je het moeilijk vind om met de vriend van je moeder om te gaan. Je vertelt niet waarom je het moeilijk vindt… doet hij iets dat je vervelend vindt of wil je juist een hechtere band met hem? Ik heb zelf wel ervaring met lastge relaties met stiefouders. Mijn stiefmoeder ken ik al ruim 18 jaar, en mijn stiefvader ken ik ongeveer 10 jaar. De… Lees verder »

Nienke
10 dagen geleden

Hoi Eliane, Wat goed dat je het forum hebt gevonden, je staat er niet alleen voor! Vervelend voor jou dat je het moeilijk vind om met de vriend van je moeder om te gaan. Dit gevoel herken ik, mijn vader kreeg ook een nieuwe vrouw waarmee ik het niet goed kon vinden. Mij hielp het soms wel om dit met mijn vader te bespreken, heb je dat wel eens geprobeerd? In mijn situatie was het namelijk zo dat de vrouw van mijn vader zich heel snel al ging bemoeien met ons en onze opvoeding, en dat voelde niet fijn voor… Lees verder »

Jackie
Jackie
10 dagen geleden

Beste Eliane
Wat vervelend voor je, probeer met je ouders te praten, als die niet willen luisteren. Kan je een brief schrijven. Als je een serieus gesprek begint en respectvol blijft zullen ze wel moeten luisteren.
Heel veel succes!
Jackie